T-Mobile Internet Only

T-Mobile Internet Only

Kijk je minder televisie en gebruik je vast bellen niet, maar wil je wel snel internet? T-Mobile biedt klanten verschillende Internet Only pakketten aan. Je betaalt dan alleen voor het internet pakket, zonder extra diensten. Met glasvezel internet van T-Mobile is streamen supersnel. Ontdek de voordelen van alleen internet en stap over naar T-Mobile.

Internet Only abonnement van T-Mobile

T-Mobile Internet OnlyBij het kiezen van een internetabonnement heb je veel keuzes. Iedereen gebruikt het internet op zijn eigen manier. Daarom heeft T-Mobile abonnementen met verschillende snelheden: 100, 400 en 1000 Mbit/s. Maar welke internetsnelheid heb je nodig? Voor het kiezen van een internetabonnement van T-Mobile doe je vaak eerst een postcodecheck. Hiermee achterhaal je precies welke snelheid op jouw adres beschikbaar is.

100 Mbit/s

Kies je voor glasvezel internet met 100 Mbit/s internetsnelheid, dan is het ideaal voor huishouden met twee personen. En ideaal als je weinig apparaten hebt die verbonden zijn met het internet. De upload- en downloadsnelheid is gelijk bij alle pakketten van T-Mobile. Je betaalt € 35,- per maand.

400 Mbit/s

Met meerderen personen tegelijkertijd internetten? Bestaat je huishouden uit meer dan vier personen dan is 400 Mbit/s ruim voldoende. Dat betekent dat je genoeg snelheid hebt om met meerdere apparaten online te zijn zonder dat de verbinding buffert. Je betaalt € 40,- per maand.

1000 Mbit/s

Op steeds meer plekken is supersnel internet beschikbaar met 1 Gbit/s snelheid. Ben je met het gezin veel actief op het internet en heb je daarnaast slimme apparaten, kies dan voor internet only met 1 Gbit/s. Je betaalt € 45,- p/m.

DownloadUploadPrijs
100 Mbit/s100 Mbit/s€ 35,-
400 Mbit/s400 Mbit/s€ 40,-
1 Gbit/s1 Gbit/s€ 45,-

Televisie kijken met Internet Only

Natuurlijk kan je met een alleen internet abonnement van T-Mobile televisie blijven kijken. Als je thuis een smart-tv hebt, kun je verschillende apps downloaden van NLZIET en NPO Start. Televisie kijken lijkt dan bijna hetzelfde zoals je gewend, maar je betaald minder.

FAQ

1. Wat is T-Mobile Internet Only?

Internet Only is een abonnement zonder televisie en vast bellen. Je ontvangt alleen een modem.

2. Hoeveel kost alleen internet bij T-Mobile?

Een Internet Only abonnement bij T-Mobile begint vanaf € 35,- per maand.

3. Welke abonnementen heeft T-Mobile?

Er zijn verschillende abonnementen bij T-Mobile: Alles in 1, internet en tv of alleen internet.