T-Mobile Internet Only

T-Mobile Internet Only

T-Mobile Internet Only is precies wat je nodig hebt als je op zoek bent naar alleen internet voor thuis. Met internetsnelheden tot wel 1 Gbit/s is streamen supersnel. Ontdek hier alles het het Internet Only Abonnement jou te bieden heeft en maak vandaag nog de overstap naar glasvezel internet bij T-Mobile.

Internet Only abonnement van T-Mobile

T-Mobile Internet OnlyT-Mobile heeft Internet Only abonnementen met verschillende snelheden: 100, 400 en 1000 Mbit/s. Maar welke internetsnelheid heb je nodig? Bij het kiezen van een internetabonnement van T-Mobile begin je eerst met een postcodecheck. Hiermee achterhaal je precies welke snelheid op jouw adres beschikbaar is. Is alleen internet niet voldoende, dan kun je ook je eigen abonnement samenstellen. Bij T-Mobile kun je daarnaast ook kiezen voor internet + tv of Alles in één. Tijdelijk de eerste zes maanden scherp geprijsd voor € 30,- p/m. Bekijk alle aanbiedingen van T-Mobile en kies glasvezel internet.

100 Mbit/s – € 45,- p/m

Kies je voor glasvezel internet met 100 Mbit/s internetsnelheid, dan is het ideaal voor een huishouden met twee personen. En als je weinig apparaten hebt die verbonden zijn met het internet. De upload- en downloadsnelheid is gelijk bij alle pakketten van T-Mobile.

400 Mbit/s – € 50,- p/m

Met meerdere personen tegelijkertijd internetten? Bestaat je huishouden uit meer dan vier personen dan is 400 Mbit/s ruim voldoende. Dat betekent dat je genoeg snelheid hebt om met meerdere apparaten online te zijn zonder dat de verbinding buffert.

1 Gbit/s – € 55,- p/m

Op steeds meer plekken is supersnel internet beschikbaar met 1 Gbit/s snelheid. Ben je met het gezin veel actief op het internet en heb je daarnaast slimme apparaten, kies dan voor internet only met 1 Gbit/s

DownloadUploadPrijs
100 Mbit/s100 Mbit/s€ 45,-
400 Mbit/s400 Mbit/s€ 50,-
1 Gbit/s1 Gbit/s€ 55,-

Televisie kijken met Internet Only

Natuurlijk kan je met een T-Mobile alleen internet abonnement televisie blijven kijken. Met een smart-tv kun je apps downloaden van NLZIET en NPO Start. Televisie kijken lijkt dan bijna hetzelfde, maar je betaald minder.

FAQ

1. Wat is T-Mobile Internet Only?

Internet Only is een abonnement zonder televisie en vast bellen. Je ontvangt alleen een modem.

2. Hoeveel kost alleen internet bij T-Mobile?

Een Internet Only abonnement bij T-Mobile begint vanaf € 30,- per maand.

3. Welke abonnementen heeft T-Mobile?

Er zijn verschillende abonnementen bij T-Mobile: Alles in 1, internet en tv of alleen internet.

GratisTabletOnline