T-Mobile Thuis

T-Mobile Thuis

T-Mobile bekend van de telefoon abonnementen heeft nu ook alles in 1 pakketten. Glasvezel internet van 20 tot 750 Mbit, afhankelijk van de beschikbaarheid op je adres. Vanuit je bank zappen tussen 60 TV-zenders. Bekijk Eredivisie wedstrijden op FOX Sports 1 met T-Mobile Thuis. Gemist? Dan kun je het nog altijd terugkijken. Thuis en goed bereikbaar met de WiFi Service. Je kunt het makkelijk zelf installeren of als het nodig is komt er een monteur langs. Vanaf nu heeft T-Mobile ook alles in één pakketten beschikbaar. Internet, vast bellen en televisie bij T-Mobile.

Internet via glasvezel is snel. T-Mobile biedt glasvezel internet aan van Internet met 50 Mbit/s die ideaal is voor als je samenwoont. Voor gezinnen die gebruik maken van meerdere apparaten is 100 tot 200 Mbit/s perfect. Netflix en gamen zonder haperen. Daarboven 500 tot 750 Mbit/s als je graag 4K films wilt kijken. Doe de postcode check om te zien of de internetsnelheid beschikbaar is op jouw adres! Met T-Mobile Thuis krijg je interactieve tv, wat inhoud dat je kunt opnemen, pauzeren en terugkijken. Er zijn drie pakketten: alles in één: € 47,50 p/m, Internet en TV: € 45,- p/m en alleen internet: € 30,- p/m.

T-Mobile Thuis installeren

Sluit de modem aan op de hoofdaansluiting. Per woning kan de aansluiting verschillen, vaak zit deze in de meterkast of ergens in de woonkamer. De telefoonkabel doe je in de stekker en vervolgens in de wandcontactdoos. Steek vervolgens de andere uiteinde in het modem (waar DSL staat). Doe de kabel van de stroomadapter in de modem en dan in het stopcontact. De interactieve TV box kun je aansluiten op één van de gele poorten aan de achterkant van het modem.

T-Mobile ThuisMy T-Mobile Thuis

Met My T-Mobile Thuis heb je altijd toegang tot je eigen omgeving over je T-Mobile Thuis abonnement. Hierin heb je inzage tot je rekeningen, bestellingen en instellingen.

T-Mobile klantenservice

Kom je er even niet uit of wil je contact met de klantenservice? Bel 0800 – 0092 (maandag t/m vrijdag 08:00 – 20:00 uur (zaterdag tot 18:00).

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)