T-Mobile opwaarderen

T-Mobile opwaarderen

T-Mobile opwaarderen doe je eenvoudig en veilig via T-Mobile.nl. Beltegoed opwaarderen kan op verschillende manieren. Online, automatisch of via de app. Thuis, onderweg waar dan ook, opwaarderen is zo gedaan. Het opwaarderen van je T-Mobile simkaart is al mogelijk vanaf € 10,-. Geen vaste kosten en zelf bepalen wanneer je beltegoed opwaardeert zijn de vele voordelen van T-Mobile prepaid. De tarieven en alles over opwaarderen hebben we voor je op een rijtje gezet.

T-Mobile prepaid opwaarderen

Bellen, internetten en sms’en met T-Mobile prepaid. Opwaarderen kan je doen voor jezelf of iemand anders. Snel beltegoed opwaarderen? Kies voor online opwaarderen zonder opwaardeercode dan heb je het beltegoed direct. Andere opties zijn opwaarderen via sms, voucher (16-cijferige opwaardeercode) of automatisch.

Prepaid tarieven

Met prepaid zit je nergens aan vast. Als je binnen de EU op vakantie gaat, zijn de tarieven hetzelfde als in Nederland. Bekijk de voordelige prepaid tarieven van T-Mobile hieronder.

InternetBellenSMS
€ 0,10 per MB€ 0,20 per minuut€ 0,15 per sms

T-Mobile opwaarderenHoe werkt opwaarderen?

De snelste manier van opwaarderen is via T-Mobile.nl met iDEAL. Er zijn ook andere opties zoals met de opwaardeerkaart, sms of automatisch.

Online opwaarderen

  1. Ga naar de opwaardeerpagina.
  2. Vul twee keer je nummer in.
  3. Voer de 16-cijferige code in van de opwaardeerkaart.

Opwaarderen met bon

  1. Bel gratis naar 1244.
  2. Volg de instructies in het menu.

Opwaarderen via sms

  1. Sms de 16-cijferige code van de opwaardeerkaart naar 1444.
  2. Als bevestiging krijg je een sms wanneer de opwaardering is gelukt.

Automatisch opwaarderen

Met automatisch opwaarderen zit je nooit zonder beltegoed. Zodra het beltegoed onder de € 2,- is wordt het gekozen bedrag opgewaardeerd. Een andere optie is om één keer in de week, op een vaste dag beltegoed te ontvangen. Het bedrag wordt automatisch afschreven van je bankrekeningnummer.

Opwaarderen voor iemand anders

Online opwaarderen kan je doen voor iemand door haar of zijn mobiele nummer in te vullen en te betalen. Het opwaardeerbedrag wordt dan bijgeschreven.

T-Mobile beltegoed opvragen

Bel gratis naar 1244 of stuur een sms naar 1144 met de tekst SALDO voor het opvragen van je beltegoed. De uitgebreide details over de hoogte van het prepaid saldo vind je bij My T-Mobile account of in de app.

Overstappen van Prepaid naar sim only

Overstappen van prepaid naar sim only abonnement van T-Mobile regel je simpel online, in de winkel of via de klantenservice.

FAQ

1. Hoe kan je T-Mobile beltegoed opwaarderen?

Opwaarderen van je prepaid beltegoed kan op verschillende manieren. Op de website van T-Mobile en via de My T-Mobile app.

2. Welke bedragen kan je opwaarderen?

Opwaarderen kan met een bedrag van € 10, € 15, € 20 en € 25. Liever een ander bedrag opwaarderen? Een eigen bedrag bepalen behoort ook tot de optie.

3. Hoe kan je T-Mobile beltegoed opvragen?

Bel gratis naar 1244 of stuur een sms met SALDO naar 1144. Ook via de My T-Mobile app zie je hoeveel beltegoed je nog over hebt.

4. Kan ik overstappen van prepaid naar abonnement?

Heb je een prepaid simkaart van T-Mobile? In de winkel van T-Mobile kan je deze overzetten naar een abonnement.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)