Ben verlengen

Ben verlengen

Het is bijna weer zover, je telefoonabonnement loopt af. Heb je al een idee wat je gaat doen? Kies je voor verlengen of overstappen? Ben abonnement verlengen is een slimme keuze, omdat je kan besparen. Na de einddatum loopt het abonnement automatisch door met een opzegtermijn van een maand. Eventuele kortingen kunnen na het aflopen van je contract vervallen. Het nieuwe contract start nadat je huidige abonnement is afgelopen.

Ben abonnement verlengen

Ben verlengenJe kunt je Ben abonnement vier maanden voor de einddatum verlengen. Dit regel je eenvoudig via de website van Ben.nl. Login met je gegevens en kies voor een telefoon met abonnement of sim only. Veel mensen kiezen voor een nieuwe telefoon, omdat ze graag weer iets nieuws willen. Is jouw telefoon aan vervanging toe, kies dan voor een telefoon met abonnement. Ontdek de aanbiedingen en alle voordelen bij Ben.

  1. Ga naar Ben.nl en login.
  2. Kies uit een looptijd van een maand, één of twee jaar.
  3. Maak een keuze uit het aantal belminuten, sms’jes en internet.
  4. Controleer je verlenging en bevestig.

Sim Only verlengen

Maandelijks besparen op je abonnement? Een verlenging van sim only bij Ben is interessant. Bij Ben vind je verschillende sim only bundels. Je kiest voor een verlenging van sim only als je huidige telefoon wilt behouden. Een voordeel hiervan is dat je maandelijks lage kosten hebt, omdat je niet hoeft te betalen voor het toestel. En ga je verlengen bij Ben, dan betaal je geen aansluitkosten. Wist je dat Ben gebruik maakt van het T-Mobile netwerk?

FAQ

1. Wanneer kan je Ben abonnement verlengen?

Je abonnement bij Ben mag je 4 maanden voor het einde van je contract verlengen.

2. Hoe werkt verlengen bij Ben?

Verlenging van je abonnement kan online via Ben.nl of telefonisch. Kies een abonnement en telefoon die bij je past. Je behoudt je eigen telefoonnummer.

GratisTabletOnline