Vodafone opwaarderen

Vodafone opwaarderen

Wil je ook Vodafone prepaid? Het enige wat je nodig hebt is een simkaart van Vodafone. Een prepaid simkaart van Vodafone kun je gratis aanvragen. Voordeel van een prepaid simkaart is dat je nergens aan vastzit en je gebruik maakt van het 4G netwerk. De prepaid simkaart moet je eerst vooraf opwaarderen om te kunnen bellen, sms’en en internetten. Denk je dat je meer nodig hebt, kies dan voor een prepaid bundel.

Vodafone prepaid opwaarderen

Opwaarderen van je beltegoed kan tegenwoordig eenvoudig. Via de website van Vodafone.nl koop je beltegoed die direct wordt toegeschreven. Je kunt al beltegoed kopen vanaf vijf euro. Het beltegoed is dan onbeperkt geldig, als je het maar één keer in de zes maanden gebruikt. Opwaarderen kan je eenvoudig online doen. Je betaalt met iDEAL of creditcard. In veel supermarkten en tankstations kun je een opwaardeerkaart kopen van Vodafone en andere providers. Hieronder lees je de verschillende mogelijkheden van opwaarderen.

Per minuutSMSInternet
€ 0,20€ 0,15€ 0,10

Beltegoed opvragen bij Vodafone

De status van je beltegoed opvragen? Stuur een sms met de tekst STATUS naar 4000 en je ontvangt direct een bericht met de informatie over je beltegoed. Opvragen van je beltegoed kan ook via de Vodafone app of My Vodafone.

Online opwaarderen

Vodafone opwaarderenWaar je ook bent, online opwaarderen is het snelste manier. Is je prepaid tegoed op? Op de website van Vodafone waardeer je tegoed via iDEAL. Al vanaf € 5,- kun je online opwaarderen.

  • Ga naar Vodafone.nl en vul het telefoonnummer in, kies een bedrag en betaal met iDEAL of creditcard.

Opwaarderen met bon

Wil je in plaats van online opwaarderen met een opwaardeerbon? Vraag in de winkels naar beltegoed van Vodafone.

  1. Bel 1200 en volg de stappen in het menu.
  2. Voer de 15-cijferige opwaardeercode in en sluit af met hekje #.

Opwaarderen via een sms

Stuur een sms naar 4000 met daarin het bedrag en de tekst EURO. Bijvoorbeeld 10 EURO. Je ontvangt een iDEAL betaallink zodat je meteen kunt opwaarderen.

Opwaarderen voor iemand anders

Voor iemand anders opwaarderen is net zo makkelijk als dat je voor jezelf doet. Als iemand vraagt om beltegoed op te waarderen voor haar of zijn nummer kun je dit online doen via Vodafone.nl.

Automatisch opwaarderen

Wil je niet meer handmatig opwaarderen? Met automatisch opwaarderen bepaal je zelf welk bedrag je wilt opwaarderen. Het beltegoed ontvang je automatisch op je prepaid simkaart. Zo heb je altijd voldoende beltegoed.

Vodafone prepaid bundels

Wil je nergens aan vastzitten, maar wel kunnen bellen en internetten? Met de Vodafone prepaid bundels ben je altijd bereikbaar en heb je geen vaste contract zoals een sim only. Je hebt de keuze uit verschillende bundels voor bellen en internet. De bundels voor internet beginnen bij 500 MB tot 10 GB en zijn één maand geldig. Elke maand bepaal jezelf wat je nodig hebt aan belminuten en data. Daarnaast zijn er unlimited internetbundels voor één dag, drie of zeven dagen.

Hoe zet je bundels aan?

Als je extra internet of belminuten nodig heb kun je de bundels eenvoudig online aan- en uitzetten via My Vodafone. Of stuur een sms naar 4000. Wel dient er voldoende prepaid tegoed op de simkaart te staan. Met de prepaid bundels van Vodafone weet je precies wat je kosten zijn. Is je prepaid op? Neem dan een nieuwe bundel. Wil je dit niet, dan betaal je weer het standaardtarief voor bellen en internetten. Regel je prepaid bundels in My Vodafone.

500 MB / maand2 GB / maand4 GB / maand6 GB / maand10 GB / maand
€ 5€ 9€ 14€ 19€ 29

FAQ

1. Waar kan je Vodafone beltegoed kopen?

Beltegoed voor Vodafone koop je online of in de winkel.

2. Hoelang is Vodafone prepaid beltegoed geldig?

Je prepaid beltegoed is onbeperkt geldig, maar je moet wel één keer in de zes maanden bellen, sms’en, data gebruiken of opwaarderen.

3. Hoe moet je Vodafone simkaart activeren?

Als je een prepaid of abonnement hebt van Vodafone dan werkt de simkaart al. Mocht het nodig zijn dan kun je het activeren via My Vodafone.

GratisTabletOnline