Vodafone Black Friday

Vodafone Black Friday

Elk jaar heeft Vodafone verschillende deals klaarstaan met Black Friday. Hoge kortingen op geselecteerde smartphones en sim only abonnementen. Wie tijdens Black Friday zijn abonnement verlengt of overstapt kan bij Vodafone kiezen uit scherpe aanbiedingen. Ook tijdens Black Friday 2022 zijn er volop aanbiedingen. Meer weten over de Vodafone Black Friday deals of op de hoogte blijven? Profiteer online bij Vodafone.nl of in één van de winkels.

Black Friday deals bij Vodafone

Vodafone Black FridayBlack Friday begint elke jaar in de maand november. Tijdens Black Friday profiteer je van aanbiedingen en scherp geprijsde telefoons. Het moment om je abonnement te verlengen bij Vodafone. Tijdens Black Friday ontvang je korting op de Red / Start abonnementen. Daarnaast zijn er scherpe aanbiedingen op de nieuwste telefoons. Klanten met Ziggo internet krijgen extra korting en dubbele data.

Black Friday korting: geen aansluitkosten t.w.v. € 25

  • Voor nieuwe klanten zijn er geen aansluitkosten abonnement van Vodafone tijdens de Black Friday.

Extra korting en data met Ziggo

  • Vodafone mobiel abonnement en Ziggo internet op hetzelfde adres? Bij elk Vodafone abonnement krijg je € 2,50 of € 5,- korting per maand. Plus dubbele internet data op alle Start en Red abonnementen.

Blijf op de hoogte van de Vodafone Black Friday deals

Black Friday begint op 25 november 2022. Zet deze datum in je agenda als je snel wilt profiteren van de aanbiedingen. De aanbiedingen en deals zijn elk jaar weer anders. De beste deals vind je online via Vodafone.nl of in één van de winkels. Mis geen aanbieding, want de Black Friday week is één keer in het jaar. Houd de website van Vodafone in de gaten zodat je op de hoogte bent van de beste aanbiedingen en exclusieve deals. Wie zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief blijft als eerste op de hoogte.

FAQ

1. Wanneer is Black Friday bij Vodafone?

De Vodafone Black Friday begint op 25 november 2022.

2. Wat is Black Friday?

Black Friday is het moment waarop winkeliers en webshops kortingen geven op producten.

GratisTabletOnline