Caiway glasvezel

Caiway glasvezel

Caiway levert glasvezel internet met interactieve televisie. Glasvezel van Caiway is niet overal beschikbaar. Doe daarom altijd eerst een postcodecheck. Kies uit vier verschillende glasvezel pakketten: Budget, Voordelig, Slim of Giga Snel.

Vergelijk Caiway glasvezel internet

Caiway biedt drie verschillende glasvezel pakketten aan met interactieve televisie. Vast bellen is niet standaard inbegrepen, maar kun je optioneel toevoegen voor € 2,50 per maand. Wil je een pakket zonder televisie, dan biedt Caiway ook een pakket met alleen internet. Doe de postcodecheck om de beschikbaarheid op je adres te zien.

GlasvezelpakketSnelheidPrijs
Internet en TV Budget75 Mbit/s€ 45,-
Internet en TV Voordelig200 Mbit/s€ 57,-
Internet en TV Slim600 Mbit/s€ 69,-
Internet en TV Giga snel1 Gbit/s€ 82,50
Alleen Internet Budget100 Mbit/s€ 35,-
Alleen Internet Voordelig400 Mbit/s€ 47,50
Alleen Internet Giga Snel1 Gbit/s€ 67,50

Caiway Interactieve TV

Caiway glasvezelMet de glasvezel pakketten krijg je toegang tot 70 zenders, waarvan 69 in Full HD kwaliteit. Daarnaast bied Caiway de mogelijkheid om je interactieve televisie uit te breiden met extra zenderpakketten, zoals ESPN Compleet, Film1, Ziggo Sport Totaal en Viaplay. Dat is nog meer genieten van je favoriete programma’s en sport. Bij Internet en Televisie Voordelig krijg je gratis 1 Interactieve TV ontvanger. Een extra ontvanger kost € 5,- per maand. De tweede ontvanger is bij Internet en Televisie Slim en Snel gratis.

Waarom glasvezel internet van Caiway?

Supersnel internet, weinig storingen en stabiele verbinding zijn de voordelen van Caiway glasvezel.  Dat betekent dat je geen last meer hebt van haperingen of bufferen. Tegelijk met meerdere mensen internetten zonder haperingen. Met glasvezel ben je klaar voor de ontwikkelingen in de toekomst. Overweeg je om klant te worden bij Caiway? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Snel internet via glasvezel.
  • Keuze uit verschillende pakketten.
  • Up- en downloadsnelheid is even snel.
  • Toekomstbestendig.
  • Professionele klantenservice.

Welkomstaanbod

Op zoek naar een nieuwe internetprovider? Wacht niet langer en stap over op glasvezel van Caiway. De provider heeft op dit moment aanbiedingen op alle pakketten. De eerste zes maanden betaal je € 35,- p/m. Inclusief een set van drie wifi boosters en gratis installatieservice.

GratisTabletOnline