Ziggo overstappen

Ziggo overstappen

Overstappen naar Ziggo doet iedereen om verschillende redenen. De mogelijkheden bij Ziggo zijn breed. Stel je eigen pakket samen met alles in 1 of alleen internet. Het nieuwe Ziggo Giganet biedt wel snelheden tot 1000 Mbit/s. Doe de postcodecheck om te zien of het voor jou beschikbaar is. Door gebruik te maken van de Ziggo overstapservice verloopt de overstap naar Ziggo moeiteloos en zit je geen dag zonder internet. Bij Ziggo vind je het pakket dat bij jou past.

Zo werkt overstappen naar Ziggo

Kies je voor Ziggo als de nieuwe provider voor internet, televisie en bellen? Slimme keuze. Overstappen naar een nieuwe provider hoeft niet spannend te zijn. Om het overstappen zo eenvoudig mogelijk te maken hebben providers de overstapservice. Geef bij het bestellen aan dat je gebruik wilt maken van de Ziggo overstapservice. Dan zal Ziggo namens jou het abonnement op bij je huidige provider. Dan gaat het overstappen vlekkeloos.

1. Contract van de huidige provider controleren

  • Ziggo overstappenHet overstappen naar Ziggo gaat makkelijker dan je denkt. Check altijd eerst even de status van je huidige contract.

2. Doe de postcodecheck

  • Zoals bij elk provider doe je bij Ziggo een postcodecheck voor je gaat overstappen. Wel zo handig, want dan weet je direct of Ziggo actief is op jouw adres.

3. Gebruik de Ziggo overstapservice

  • Maak bij het bestellen gebruik van de Ziggo overstapservice. Zij zorgen voor het opzeggen van je contract zodat je niet zonder internet, televisie of bellen zit.

4. Modem en apparatuur

  • Enkele minuten later volgt er een bevestiging van je abonnement per e-mail. Zodra de modem en apparatuur op de post gaan kun je het pakket volgen met de track & trace code.

Kies een pakket

Bij Ziggo kan je terecht voor internet, televisie en vast bellen. Als je geen specifieke wensen hebt, kan je kiezen voor een alles in 1 abonnement. Heb je specifieke wensen, stel dan een eigen pakket samen met internet en televisie of alleen internet.

StartStart XXLCompleteMaxGiganet
100 Mbit/s download200 Mbit/s download350 Mbit/s download600 Mbit/s download1000 Mbit/s download
20 Mbit/s upload20 Mbit/s upload35 Mbit/s upload40 Mbit/s upload50 Mbit/s upload
70+ zenders70+ zenders70+ zenders110+ zenders110+ zenders
Next MiniNext MiniNext MiniNext MiniNext Mini
Ziggo SportZiggo SportZiggo SportZiggo SportZiggo Sport
€ 59,-€ 63,50,-€ 74,-€ 93,50€ 95,-

E-mailadres behouden bij overstappen

Als je van provider gaat veranderen dan heb je nog een klein half jaar toegang tot de e-mail inbox. Na het opzeggen wordt alles verwijderd. Om alsnog alles te bewaren kun je berichten doorsturen naar een ander e-mailadres.

Overstappen van Ziggo naar KPN

Eén van de redenen waarom klanten van Ziggo overstappen naar KPN is de glasvezelverbinding. De uploadsnelheid bij KPN is met de glasvezelverbinding even hoog als de downloadsnelheid. Met de overstapservice zit je geen dag zonder internet. Overstappen met korting of aanbieding, wie wilt dat niet? Geregeld heeft KPN aanbiedingen die de overstap naar de provider interessant maken. Om de verschillen te laten zien hebben we een vergelijking gemaakt tussen KPN en Ziggo.

Veelgestelde vragen over Ziggo overstappen

1. Hoe werkt de overstapservice van Ziggo?

Geef bij het afsluiten van je abonnement aan dat je gebruik wilt maken van de overstapservice. Ziggo regelt dan het overstappen bij je huidige provider.

2. Kan je numer behouden bij overstappen naar Ziggo?

Ja, kies tijdens de bestelling voor nummerbehoud en Ziggo zegt het contract op.

GratisTabletOnline