KPN overstappen

KPN overstappen

Ben je bezig met het vergelijken van verschillende internetproviders? Overstappen kan tegenwoordig met enkele muis klikken en is zo geregeld met de KPN overstapservice. Wat je reden voor overstappen ook is, het kan altijd slim zijn om een nieuwe provider te kiezen. Misschien heb je elders een leuke aanbieding gezien, wil je minder kosten of kies je voor glasvezel? Stap over naar KPN, daar vind je de mogelijkheden die bij je past.

Overstappen naar KPN

Overstappen van een andere provider naar KPN brengt verschillende voordelen met zich mee. KPN is provider van glasvezel en met deze verbinding ben je klaar voor de toekomst. Als we verder inzoomen is de uploadsnelheid bij KPN hoger dan bij Ziggo, dankzij de glasvezel. Een hoger uploadsnelheid kan nodig zijn als je veel moet videobellen voor werk of grote bestanden wilt delen. Verder is prijs een belangrijke factor. Volg de stappen hieronder zodat je tijdens het overstappen geen moment zonder internet komt te zitten.

KPN overstappen1. Controleer je contract

Controleer altijd je huidige contract. Alle providers hebben wettelijk een opzegtermijn van één maand. Je huidige contract opzeggen is niet nodig als je kiest voor de overstapservice van KPN. Zij zeggen het contract op bij je huidige provider. Als het is gelukt ontvang je hiervan ook een bevestiging.

2. Bestel je pakket

Als je gaat overstappen is dit het moment om na te gaan welke producten in je pakket nodig hebt. Kies je voor alles in 1, internet + televisie of alleen internet. de overstap naar KPN kun je zelf regelen of kiezen voor de overstapservice waarbij je zelf niets hoeft te doen.

3. Een startdatum kiezen

Kies een datum waarop je abonnement moet ingaan. De abonnement gaat in over minimaal 30 dagen of kies zelf uit een ingangsdatum.

4. Welkom bij KPN

Wanneer alle nodige informatie is ontvangen wordt de bestelling klaar gemaakt en krijg je een bevestiging. Van KPN ontvang je een track & trace code om je bestelling te volgen. Sluit de apparatuur aan en geniet van KPN internet.

Alles in 1 of alleen internet

Klaar voor de toekomst met glasvezel van KPN? Doe de postcodecheck. Kies internetsnelheid tussen 100 Mbit/s en 1 Gbit/s. Glasvezel is sneller dan een kabelverbinding en biedt de hoogst upload- en downloadsnelheid. Nog een reden om over te stappen naar KPN.

SnelSnellerSupersnelUltrasnel
50 Mbit/s download100 Mbit/s download200 Mbit/s download1 Gbit/s download
50 Mbit/s upload100 Mbit/s upload200 Mbit/s upload1 Gbit/s upload
€ 44,-€ 49,-€ 52,-€ 57,50

KPN overstapservice

Overstappen naar een andere provider brengt vragen met zich mee. Met de KPN overstapservice is het overstappen makkelijk. Als je bij de bestelling kiest voor de gratis overstapservice dan zegt KPN je abonnement op en wordt de overstap geregeld. Bij een verhuizing kun je de overstapservice niet gebruiken. Het opzeggen moet je dan zelf doen.

E-mailadres van KPN behouden bij overstappen?

Stap je over van KPN naar een andere provider dan is het niet mogelijk om je e-mailadres mee te nemen. Na het opzeggen heb je nog 6 maanden toegang tot je inbox. Maak een back-up van je e-mail of stuur ze door.

Overstappen van KPN naar Ziggo

Met glasvezel van KPN ben je klaar voor de toekomst, stabiel en snel internet. Toch kan de overstap naar Ziggo voor jou misschien aantrekkelijk zijn. Bekijk de vergelijking tussen KPN en Ziggo. De prijs kan bepalend zijn bij de keuze of de support van de klantenservice. En neem je televisie bij je abonnement, let dan op de aansluiting. Voor het kijken van televisie heb je bij Ziggo een coax kabel nodig. Verder kan de overstap ook besparing opleveren als je gebruik maakt van de aanbiedingen bij Ziggo. Overstappen naar KPN? Laat je overtuigen met reviews van KPN.

Veelgestelde vragen over KPN overstappen

1. Wat is de KPN overstapservice?

Maak gebruik van de overstapservice als je kiest voor KPN. Dan word je huidige abonnement opgezegd en zit je geen moment zonder internet, tv of bellen.

2. Hoe werkt de overstapservice van KPN?

Geef tijdens het bestellen aan dat je gebruik wil maken van de overstapservice. Je provider zal het contract annuleren bij je huidige provider.

3. Kan je nummer behouden bij overstappen naar KPN?

Bij plaatsen van je bestelling kun je aangeven dat je nummer wilt behouden. Dit kan niet als je naar een andere regio gaat met een andere netnummer.

Meer over KPN overstappen vind je op: https://www.kpn.com/service/administratie/overstappen.

GratisTabletOnline