KPN klacht

KPN klacht

KPN is één van de grootste providers van internet, tv en mobiel. Helaas kan het weleens voorkomen dat je te maken hebt met een product, dienst of netwerk die niet goed werkt. Om dit duidelijk te maken kun je een klacht indienen bij KPN via de volgende manieren.

Klacht indienen bij KPN

Een groot deel van de klachten kunnen misschien snel worden opgelost. De website van KPN staat vol met verschillende antwoorden, tips en tricks. Een klacht kun je telefonisch, op het forum, via de chat of per brief indienen.

1. Telefonisch

KPN klachtAls je graag direct contact wilt opnemen, dan kan het telefonisch met de klantenservice. Je kunt dan je klacht achterlaten zodat er een oplossing wordt gezocht. Voor telefonisch contact kun je bellen naar 0800 – 0402.

2. Klachtenformulier

Via het online klachtenformulier kun je jouw klacht doorgeven. Omschrijf zo volledig mogelijk wat je klacht inhoudt en vul je persoonlijk gegevens in. Ter bevestiging ontvang je een e-mail en wordt je telefonisch gebeld met een 088 nummer. Stuur je klacht via de klachtenformulier: https://www.kpn.com/service/klacht-of-vraag-indienen/formulier.htm.

3. Forum

Een andere manier van klacht indienen is via het KPN forum. KPN medewerkers en andere klanten kunnen reageren op je klacht en helpen bij het vinden naar een oplossing. De forum is te vinden op https://forum.kpn.com.

Niet tevreden?

Nog steeds ontevreden en kom je er niet uit met de klantenservice? Dan kun je een klacht indienen bij de Geschillencommissie. Een onafhankelijke instantie die consumenten helpt bij het oplossen van geschillen.