Netflix abonnement

Netflix

Netflix is één van de populairste streamingdiensten op dit moment. Het is niet meer weg te denken bij veel huishoudens. Met Netflix haal je de biosscoop in huis. Wanneer je een Netflix abonnement neemt heb je toegang tot films, series en documentaires. Je bepaalt zelf waar en wanneer je kijkt zonder reclame. Dit allemaal is mogelijk op de smart-tv, smartphone, tablet of computer. Heb je geen smart-tv? Gebruik dan een Chromecast.

Wat kost abonnement bij Netflix?

Bij Netflix heb je keuze uit verschillende abonnementen: Basic, Standaard en Premium. De goedkoopste variant is Basic voor € 7,99 per maand waarbij je op één scherm kunt kijken. Bij Standaard kan je op twee schermen tegelijk films en series kijken met HD ondersteuning voor € 11,99 p/m. Het Premium abonnement voor € 15,99 is de duurste en ideaal voor gezinnen die op meerdere schermen tegelijk willen kijken. Kies een Netflix abonnement dat bij jou past. Vergelijk de Netflix prijzen van Nederland hieronder in het overzicht. Na het kiezen van een abonnement en voltooien van je account ben je klaar om te beginnen met Netflix. Je kunt Netflix overal kijken. Download de app of login via de browser en ga op zoek naar je favoriete films en series.

AbonnementPrijs p/mOmschrijving
Basis€ 7,99Netflix kijken op één scherm, geen HD ondersteuning.
Standaard€ 11,99Bij standaard kijk je Netflix op twee schermen tegelijk met HD.
Premium€ 15,99Bij de premium abonnement heb je de mogelijkheid om op vier schermen tegelijk te kijken met HD en Ultra HD.

Ziggo

Heb je een Ziggo abonnement? Met één druk op de knop kijk naar de beste films en series van Netflix bij Ziggo met je Mediabox of Next. Open de app via het menu of ga naar kanaal 150 op je tv.

KPN

Klanten van KPN kunnen via de volgende manieren toegang krijgen tot Netflix. Ga naar kanaal 200, kies voor films en series of ga naar de app menu van je televisie.

Netflix abonnement wijzigen

Bij Netflix kun je op elk moment het abonnement wijzigen. Een upgrade van je abonnement geldt meteen en bij downgrade gaat het pas in bij de volgende factureringsdatum.

1. Login bij je Netflix account en ga naar je account overzicht. Kies voor ‘Abonnement wijzigen’.

Netflix abonnement wijzigen

2. Maak een keuze voor je gewenste abonnement. Kies ‘Bevestig’ om je keuze op te slaan.

Netflix abonnement wijzigen iTunes

Netflix abonnement delen

Het voordeel van Netflix is dat je een account kunt delen met meerdere gezinsleden. Met een Standaard of Premium abonnement kun je dan op meerdere schermen tegelijk kijken. Binnen je account maak je verschillende profielen aan, zodat iedereen een eigen kijkgeschiedenis heeft.

Netflix vergelijken met andere streamingdiensten

Welke streamingdienst past bij jou? Bekijk de vergelijking tussen Netflix, Disney Plus, Videoland, Amazon Prime en NLZIET hieronder.

StreamingdienstPrijs per maandReclamevrijAantal apparaten
Amazon Prime€ 2,99Ja3
Netflix€ 7,99Ja1
Disney Plus€ 8,99Ja10
Videoland€ 4,99Ja1
NLZIET€ 7,95Ja2

FAQ

1. Wat is Netflix?

Netflix is een dienst waar je films, series en documentaires kun streamen. Via de computer, tablet, smartphone of smart-tv. Voor Netflix betaal je maandelijks een bedrag.

2. Hoeveel kost Netflix per maand?

Je hebt bij Netflix keuze uit drie verschillende abonnementen: Basic (€ 7,99), Standaard (€ 10,99) en Premium (€ 13,99).

3. Op welke apparaten kan je Netflix kijken?

Netflix kijken kan op bijna alle apparaten: smartphone, tablet, computer, gameconsole en smart-tv.

4. Wat kost Netflix bij Ziggo?

Maak een account aan bij Netflix. Ga naar apps bij je Ziggo Mediabox Next en XL, kies voor Netflix. Of check kanaal 150 op tv.

5. Wat kost Netflix bij KPN?

Bij KPN kijk je Netflix vanaf € 7,99 per maand.

GratisTabletOnline