Netflix inloggen

Netflix inloggen

Na het aanmelden bij Netflix kun je direct beginnen met films en series kijken. Je kunt zowel de app als de website van Netflix gebruiken om toegang te krijgen tot de content. Login eenvoudig in met de gegevens die je bij het registreren hebt opgegeven.

Hoe moet je inloggen?

  • Ga naar https://www.netflix.com/nl/Login in je internetbrowser.
  • Vul je e-mailadres en wachtwoord in.

Inloggen lukt niet

Zit je lekker op de bank en wil je beginnen aan je favoriete film of serie, maar lukt het inloggen niet? Check de volgende tips hieronder om het probleem op te lossen wanneer inloggen bij Netflix niet lukt.

Check je internet- of WiFi verbinding

Vaak is de eerste stap als het inloggen niet werkt om de internetverbinding te controleren. Heb je WiFi-verbinding? Controleer dit door een willekeurige website te bezoeken op je telefoon. Indien nodig controleer de kabels van je modem en televisie. Een simpele reset van je modem kan wellicht ook helpen.

Is er een storing?

Het probleem met inloggen hoeft niet natuurlijk aan jou te liggen. Soms kan er een storing zijn bij Netflix waardoor je een foutcode kan zien. In zo’n geval kan je niks anders doen dan wachten tot dat het weer werkt en inloggen wel lukt.

Inloggen met de app lukt niet

Wellicht moet je een nieuwe update downloaden voor de Netflix app. Controleer dit op je apparaat, Google Play of App Store.

Controleer je inloggegevens

Weet je zeker je inloggegevens juist zijn, maar wil het niet lukken? Probeer dan eens om je cookies en cache te legen. Eventueel kun je een nieuwe wachtwoord aanvragen.

GratisTabletOnline