Netflix cadeaukaart

Netflix cadeaukaart

Bij Netflix heb je toegang tot de nieuwste films en series van dit moment. De Netflix cadeaukaart is een ideaal verjaardagscadeau om te geven, maar ook voor jezelf. Het tegoed op de cadeaubon kan je gebruiken voor je Netflix account. Heb je nog geen account, dan kun je gratis een account aanmaken en inwisselen. Wil je niet vastzitten aan automatische betalingen, dan is een cadeaukaart de oplossing. De cadeaukaart gebruik je als betaalmiddel van je account. Inmiddels zijn de kaarten online als in de winkels te koop. De cadeaubon is verkrijgbaar met € 25 en € 50 tegoed. Afhankelijk van je keuze ontvang je de unieke code per e-mail, post of kras de achterkant van de bon.

Cadeaubon kopen voor Netflix

Wanneer je Netflix wilt blijven kijken, koop je eenvoudig een cadeaukaart om het tegoed in te wisselen. Koop je cadeaubon online of bij één van de AH, Jumbo, Primera, Bruna en MediaMarkt winkels.

Cadeaubon inwisselen

Met de Netflix cadeaukaart kijk je ongelimiteerd waar en wanneer je wilt naar films en series. Betaal je Netflix account met een cadeaubon. Heb je een bestaande account? Bezoek de website van Netflix https://www.netflix.com/nl/redeem en vul de code in. Het tegoed wordt automatisch gekoppeld aan je account. Wanneer je nog geen account hebt, kun je deze eenvoudig aanmaken:

Registeren

  1. Ga naar Netflix.nl en vul je gegevens in en maak een keuze voor een abonnement.
  2. Kies bij de betaalmogelijkheden voor de optie Cadeauboncode.

Netflix cadeaukaart

FAQ

1. Wat is een Netflix cadeaukaart?

Een cadeaubon met tegoed om te betalen voor een Netflix abonnement. Ook leuk om als cadeau te geven.

2. Waar kan je een Netflix cadeaubon kopen?

Je kunt een cadeaubon online via verschillende websites en winkels kopen. Bij onder andere AH, Jumbo, Primera, Bruna en MediaMarkt.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)