T-Mobile review

T-Mobile review

T-Mobile is provider van mobiel, internet en vast bellen. Kies je ervoor om de overstap te maken naar T-Mobile, dan wil je natuurlijk weten wat de ervaringen zijn van klanten. Alles over de reviews bij Trustpilot en Consumentenbond vind je op deze pagina.

Trustpilot

T-Mobile reviewOp de review website van Trustpilot staan voornamelijk negatieve reviews of klachten. De meeste ervaringen gaan met name over het glasvezel internet en dienstverlening. Een groot deel van de stemmen bestaat uit één ster. Van de vijf sterren heeft T-Mobile een gemiddelde score van 1,7.

Consumentenbond

Elk kwartaal en jaar worden verschillende providers beoordeeld door de leden van de Consumentenbond. Hierbij wordt gekeken naar de kwaliteit van bellen, internet en klantenservice. In de categorie mobiele provider werd T-Mobile werd in het laatste kwartaal van 2022 beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 8,1. Iets lager dan KPN. In de categorie beste provider had T-Mobile een eindoordeel van 7,4. De kwaliteit van internet kreeg een 7,8. Kijk voor de actuele testen op de website.