T-Mobile verhuizen

T-Mobile verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen? Vergeet niet om op tijd je adreswijziging door te geven voor T-Mobile Thuis of mobiel. Ook weten hoe je adres moet wijzigen bij T-Mobile?

T-Mobile verhuizing doorgeven

Als je gaat verhuizen is het belangrijk om je verhuizing op tijd door te geven. Het duurt ongeveer vier weken om de aansluiting te regelen op je nieuwe adres. Let er op dat je bij een verhuizing een nieuw contract afsluit van één jaar. Een korte checklist met punten waar je aan moet denken tijdens het verhuizen van internet, televisie en bellen.

T-Mobile verhuizen1. Postcodecheck

  • De eerste stap is natuurlijk belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn op jouw nieuwe adres. Doe de postcodecheck en controleer welke pakketten beschikbaar zijn.

2. Nieuwe contract of overstappen

  • Verhuis je T-Mobile mee naar je nieuwe adres stel dan een abonnement samen. Een verhuizing is ook vaak het moment om rond te kijken naar een nieuwe provider met aanbiedingen.

3. Apparatuur terugsturen of meenemen?

  • Van T-Mobile ontvang je een bericht wat je met de apparatuur moet doen. Daarin staat of je de oude apparatuur meeneemt naar je nieuwe adres of terugstuurt.

Geen T-Mobile aansluiting mogelijk?

Als T-Mobile Thuis niet mogelijk is op je nieuwe adres dan kan je kiezen voor opzeggen. Wel moet je een geldig verhuisbewijs sturen zoals inschrijving van de gemeente of kopie contract van je nieuwe adres. Kies je ervoor om op je nieuwe adres T-Mobile te nemen, dan sluit je een nieuwe jaarcontract af.

Veel gestelde vragen over T-Mobile verhuizen

1. Wanneer kan je verhuizing doorgeven?

Geef je verhuizing zo snel mogelijk door. Bij een verhuizing ga je een nieuw jaarcontract aan.

2. Hoe kan je verhuizing doorgeven?

Als je gaat verhuizen, kun je je nieuwe adres gemakkelijk zelf doorgeven via My T-Mobile. Login bij My T-Mobile en ga naar: Mijn gegevens > Adresgegevens > Verhuizing doorgeven.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)