Vodafone verlengen

Vodafone verlengen

Zodra je abonnement bij Vodafone mag verlengen, ontvang je een e-mail of sms. Verlengen van het Vodafone abonnement heeft zo zijn voordelen. Bijvoorbeeld als de provider een aanbieding heeft. En omdat je al klant bent betaal je ook geen aansluitkosten. Benieuwd wanneer je kunt verlengen? Alles over abonnementen verlengen bij Vodafone lees je op deze pagina.

Abonnement verlengen bij Vodafone

Abonnement verlengen bij Vodafone kan al vanaf 4 maanden voor het einde van het contract. De telefoonnummer blijft hetzelfde. Natuurlijk ben je niet verplicht om je abonnement te verlengen. Na de einddatum is je contract maandelijks opzegbaar. Je kunt dan op elk moment opzeggen als je niet kiest voor verlengen. Is je mobiel toe aan een vervanging? Kies dan voor een nieuwe mobiel met abonnement van Vodafone. Een abonnement sluit je af voor 1 of 2 jaar. Het nieuwe contract gaat pas in als de oude contract is afgelopen. Vergelijk abonnementen met mobiel ook eens bij andere providers.

Sim Only verlengen

Vodafone verlengenVaak is het niet nodig om het Vodafone abonnement te verlengen met een mobiel. Is je huidige smartphone nog prima, dan kun je kiezen voor een sim only abonnement bij Vodafone. Een sim only abonnement is een prima keuze als je tevreden bent met je telefoon. Wil jij je abonnement verlengen, dan is het handig om je gemiddelde verbruik te controleren. Op deze manier weet je precies hoeveel belminuten en internet je nodig hebt.

  1. Ga naar Vodafone.nl of My Vodafone.
  2. Maak een keuze uit het aantal belminuten, sms’jes en internet.
  3. Kies voor een verlenging van één of twee jaar.

Zakelijk abonnement verlengen

Als zakelijk klant bij Vodafone ontvang 3 maanden voor het contract afloopt een bericht. Kies uit de nieuwste smartphone van dit moment. En ben je tevreden met je huidige telefoon, kies dan voor een Sim Only. Maak een keuze uit verschillende zakelijke pakketten.

FAQ

1. Wanneer kan je Vodafone abonnement verlengen?

Je abonnement mag je 4 maanden voor het einde van je contract verlengen.

2. Hoe werkt verlengen bij Vodafone?

Bij verlengen sluit je een nieuw contract af. Als je verlengt kies je voor een nieuwe bundel. Je behoudt je eigen telefoonnummer.