Vodafone verlengen

Vodafone verlengen

Verlengen bij Vodafone doe je eenvoudig online. Zodra je mag verlengen, 4 maanden voor het einde van je abonnement, kan je kiezen voor een sim only of telefoon met abonnement. Kies bij het verlengen uit een contract van één of twee jaar. Het is slim om te verlengen bij Vodafone, want dan kan je kiezen uit actuele aanbiedingen.

Abonnement verlengen bij Vodafone

Je abonnement bij Vodafone blijft automatisch doorlopen als je niet verlengt of veranderd van provider. Is je contract afgelopen dan heb je na de einddatum een opzegtermijn van één maand. Het voordeel van verlengen is dat je kunt kiezen voor een nieuwe sim only of abonnement met telefoon. Het nieuwe contract gaat pas in als de oude contract is afgelopen. Als je niet verlengt, dan kan je op elk moment opzeggen.

Sim Only abonnement verlengen

Vodafone verlengenHet is niet altijd nodig om je Vodafone abonnement te verlengen met een nieuwe toestel. Werkt je huidige telefoon nog prima, dan kun je bij Vodafone kiezen voor een sim only abonnement. Een nieuwe telefoonabonnement kan lastig zijn, maar bij Vodafone kan je elke maand je abonnement omhoog of omlaag aanpassen.

  1. Ga naar Vodafone.nl of My Vodafone.
  2. Maak een keuze uit het aantal belminuten, sms’jes en internet.
  3. Kies voor een verlenging van één of twee jaar.

Vodafone verlengen met toestel

Doet je huidige toestel het nog prima? Dan is in jou geval een verlenging van Sim Only een slimme keuze. Maar wanneer je toe bent aan een nieuwe telefoon, heeft Vodafone de beste telefoons van dit moment. Kies een telefoon, stel je internet- en belbundel samen en verleng met telefoon bij Vodafone.

Zakelijk abonnement verlengen

Blijf profiteren van het sterke Vodafone netwerk en verleng je zakelijk abonnement. Wanneer je zakelijk abonnement binnen drie maanden afloopt, ontvang je een bericht. Als je verlengt dan heb je keuze uit een breed assortiment zakelijke abonnementen. Bekijk welk Sim Only abonnement het beste bij u past en verleng online.

De voordelen van verlengen bij Vodafone

Bij Vodafone kan je al vier maanden voor het einde van je contract kiezen voor een verlenging.

  • Keuze uit een nieuwe toestel of sim only.
  • Extra voordeel voor klanten met Ziggo internet.
  • Geen aansluitkosten.
  • Eigen nummer behouden.

FAQ

1. Wanneer kan je Vodafone abonnement verlengen?

Je abonnement mag je 4 maanden voor het einde van je contract verlengen.

2. Hoe werkt verlengen bij Vodafone?

Bij verlengen sluit je een nieuw contract af. Als je verlengt kies je voor een nieuwe bundel. Je behoudt je eigen telefoonnummer.

GratisTabletOnline