Simpel Sim Only

Simpel Sim Only

Als je op zoek bent naar een goedkope sim only abonnement, is de kans groot dat je terecht komt bij Simpel. Sim Only van Simpel, dat is goedkoop internetten en bellen op één van de beste netwerken van Nederland. De provider maakt gebruik van het 4G T-Mobile netwerk. Met keuze uit verschillende abonnementen is er altijd een bundel dat bij je past.

Vergelijk sim only abonnementen bij Simpel

Al vanaf € 3,50 per maand kan je een abonnement afsluiten bij Simpel. Dat is een internetbundel van 500 MB, 50 belminuten en 500 sms’jes. Bij een 1-jarig abonnement betaal je € 1,- extra. Met een sim only abonnement van Simpel geniet je van een aantal voordelen. Bestel je nieuwe sim only abonnement en ontvang binnen twee werkdagen je Simpel simkaart.

InternetBelminuten / Sms1 jaar2 jaar
500 MB500 sms’jes / 50 belminuten€ 4,50€ 3,50
3 GB500 sms’jes / 100 belminuten€ 7,-€ 6,-
6 GB500 sms’jes / 250 belminuten€ 8,50€ 7,50
14 GB500 sms’jes / Onbeperkt bellen€ 11,-€ 10,-
15 GB500 sms’jes / Onbeperkt bellen€ 14,50€ 13,50

Simpel Sim OnlySimpel onbeperkt internet

Op dit moment biedt Simpel geen bundels aan met onbeperkt internet. Wanneer dit mogelijk is, dat is niet bekend. De grootste bundel bij Simpel is 14 GB. Voor de meeste mensen meer dan genoeg die zorgeloos willen internetten.

Onbeperkt bellen met Simpel

Het goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt bellen kost bij Simpel € 5,- per maand. Met deze abonnement kun je elke maand onbeperkt bellen in Nederland en EU.

Simpel Plafond

De Simpel Plafond geeft controle over je abonnement. Geef aan welk bedrag je maximaal wilt uitgeven en stel een bedrag in vanaf € 10,-.

Waarom kiezen voor sim only van Simpel?

Simpel heeft de beste prijs voor een sim only abonnement voor één of twee jaar. Ongeachte welke abonnement, bij Simpel kun je goedkoop internetten, bellen en sms’en. Bij Simpel heb je altijd een passende sim only aanbieding. En omdat Simpel gebruik maak van het T-Mobile netwerk heb je ook landelijk 4G dekking. Bij Simpel heb je altijd een passende sim only aanbieding.

  • Betrouwbaar internet van T-Mobile.
  • Klanten beoordelen Simpel met ruim een voldoende.
  • Abonnement maandelijks gratis omhoog of omlaag aanpassen.

FAQ

1. Wat is Simpel Sim Only?

Met een sim only van Simpel heb je alleen een simkaart, een abonnement zonder telefoon.

2. Waarom kiezen voor Sim Only van Simpel?

Simpel biedt voordelige abonnementen aan voor een scherpe prijs voor mobiel en gratis nummerbehoud. Zij maken gebruik van het T-Mobile netwerk.

3. Is 5G beschikbaar bij Simpel?

De opvolger van 4G is 5G. Op dit moment is het nog niet bekend wanneer Simpel 5G gaat aanbieden.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)