Simpel Sim Only

Simpel Sim Only

Sim Only van Simpel, dat is goedkoop internetten en bellen op één van de beste netwerken van Nederland. Simpel biedt abonnementen aan met 4G internet. De provider maakt hierbij gebruik van het T-Mobile netwerk. Vergelijk en kies je Sim Only abonnement bij provider Simpel.

Sim only abonnement van Simpel

Al vanaf € 3,50 per maand kan je een abonnement afsluiten bij Simpel. Dat is een internetbundel van 500 MB, 50 belminuten en 500 sms’jes. Bij een 1-jarig abonnement betaal je € 1,- extra. Met een sim only abonnement van Simpel geniet je van een aantal voordelen. Bestel je nieuwe sim only abonnement en ontvang binnen twee werkdagen je Simpel simkaart.

InternetBelminuten / Sms1 jaar2 jaar
500 MB500 sms’jes / 50 belminuten€ 4,50€ 3,50
3 GB500 sms’jes / 100 belminuten€ 7,-€ 6,-
6 GB500 sms’jes / 250 belminuten€ 8,50€ 7,50
14 GB500 sms’jes / Onbeperkt bellen€ 11,-€ 10,-
15 GB500 sms’jes / Onbeperkt bellen€ 14,50€ 13,50

Simpel Sim OnlySimpel onbeperkt internet

Op dit moment biedt Simpel geen databundels aan met onbeperkt internet. Wanneer dit mogelijk is, dat is niet bekend. Houd de website in de gaten voor de actuele abonnementen.

Onbeperkt bellen

Voor € 1,50 extra kies je al onbeperkt bellen bij Simpel.

Simpel Plafond

De Simpel Plafond geeft controle over je abonnement. Geef aan welk bedrag je maximaal wilt uitgeven en stel een bedrag in vanaf € 10,-.

Kies Simpel Sim Only

Ben je bewust van je kosten en wil je besparen? Dan ben je bij provider Simpel aan het juiste adres. Simpel is duidelijk over het aanbod en kosten. Kies zonder gedoe eenvoudig een abonnement dat past bij je gebruik. En regelmatig heeft Simpel aanbiedingen zodat je nog meer voordeel krijgt bij een abonnement. Twijfel je over Simpel? Check dan eens de reviews van duizenden klanten. Het beste netwerk tegen een voordelige prijs? Welkom bij Simpel!

FAQ

1. Wat is Simpel Sim Only?

Met een sim only van Simpel heb je alleen een simkaart, een abonnement zonder telefoon.

2. Waarom kiezen voor Sim Only van Simpel?

Simpel biedt voordelige abonnementen aan voor een scherpe prijs voor mobiel en gratis nummerbehoud. Zij maken gebruik van het T-Mobile netwerk.

3. Is 5G beschikbaar bij Simpel?

De opvolger van 4G is 5G. Op dit moment is het nog niet wanneer Simpel 5G netwerk gaat aanbieden.