Delta

Delta

Delta Fiber levert diensten via de glasvezel zoals internet, televisie en bellen. De provider was jaren een regionale speler, maar langzaam is in steeds meer plaatsen internet van Delta beschikbaar. Delta is daarnaast ook eigenaar van Caiway en ZeelandNet. Doe de glasvezelcheck en je weet direct of Delta op jouw adres beschikbaar is.

Internet

Klanten van Delta kunnen genieten van snel internet tot wel 1 Gbit/s via glasvezel en kabel. Je stelt je eigen pakket samen en kiest alleen wat je echt nodig hebt. Voordeel van glasvezel is de snelheid van uploaden en downloaden, deze is hetzelfde.

Alles in 1

DeltaMet alles in 1 bedoelen we internet, televisie en bellen in één pakket. Wist je dat je bij Delta geen vaste pakketten hebt? Met het Flexpakket kan je zelf opties aan- en uitzetten die je nodig hebt. Het pakket kan je uitbreiden met extra opties.

Internet en TV

Gebruik je thuis geen vast telefoon meer, kies dan voor internet en televisie. Het pakket zonder vast bellen. Alsnog kiezen voor vast bellen kan vanaf € 2 p/m.

Internet Only

Alleen internet, zonder televisie en bellen. Ideaal als je thuis weinig televisie kijkt. Kies de internetsnelheid op jouw adres. Het is alsnog mogelijk om later televisie en/of telefonie toe te voegen.

Televisie

Bij Delta heb je keuze uit twee verschillende zenderpakketten. Het standaard zenderpakket bestaat uit 50 of 120 zenders. Breid het pakket uit met extra opties als ESPN en Ziggo Sport. Beide zijn inclusief tv-ontvanger voor interactieve televisie. Waarmee je kunt opnemen, pauzeren en terugkijken. Online televisie kijken waar dan ook met de Delta TV app.

Mobiel

Combineer Delta glasvezel internet met mobiel en profiteer van extra voordeel. Met een mobiele abonnement vanaf 1 GB krijg je € 5 korting op je factuur en dubbele data. Vanaf 10 GB krijg je nog eens extra tv-pakket en ESPN.

Kies voor Delta Fiber

Overstappen naar Delta en wil je weten wat je kan besparen? Vergelijk Delta met je huidige provider. Kies tijdens het bestellen voor de Delta overstapservice zodat je niet zonder internet komt te zitten. Regelmatig hebben providers aanbiedingen voor de beste deal. Ook benieuwd wat consumenten vinden van Delta Fiber? Lees de ervaringen op één van de reviewsites. Glasvezel van Delta is een slimme keuze, want hiermee ben je klaar voor de toekomst.

GratisTabletOnline