Netflix opzeggen

Netflix opzeggen

Ben je uitgekeken op Netflix, niet tevreden met het aanbod of wil je geld besparen? Dan kun je eenvoudig je Netflix abonnement opzeggen. Doe de opzegging van je abonnement voor het einde van de factureringsperiode (maand). Controleer in je account wanneer je de abonnement hebt afgesloten en zet voor diezelfde dag in de nieuwe maand op stop. In je account kun je tot de factureringsdatum films en series kijken.

Hoe kan je Netflix opzeggen?

Je kunt Netflix om verschillende redenen opzeggen. Misschien ben je niet tevreden of ben je druk en vind je het zonde om door te betalen. Dan kun je de account stopzetten. In deze artikel leggen we uit hoe het werkt. Eén van de manieren om je Netflix account op te zeggen is via de website. Ga naar Netflix.nl en gebruik je logingegevens om in te loggen. Klik rechtsboven op je profielfoto en vervolgens op Account.

Netflix opzeggen

Kies voor Lidmaatschap opzeggen en voltooi de opzegging.

Netflix opzeggen voltooien

Netflix opzeggen met iPhone of iPad

In deze stap laten we je zien hoe je Netflix kan opzeggen met je iPhone of Android telefoon.

  1. Open de Netflix app en klik rechtsboven op Account.
  2. Klik op de button Lidmaatschap opzeggen.

Netflix opzeggen iPhone

Netflix account verwijderen

Na het opzeggen van je Netflix abonnement worden je gegevens nog 10 maanden bewaard. Daarna worden accounts automatisch verwijderd. Als je account is verwijderd, moet je opnieuw aanmelden om weer Netflix te kunnen gebruiken.

Veelgestelde vragen over Netflix abonnement opzeggen

1. Hoe kan ik mijn Netflix abonnement opzeggen?

Login met je gegevens en klik in het menu op Account. Klik vervolgens op de button Lidmaatschap opzeggen.

2. Wat is de opzegtermijn bij Netflix?

Bij Netflix heb je een opzegtermijn van één maand.

3. Wat is Netflix?

Netflix is een dienst waar je films, series en documentaires kun streamen. Via de computer, tablet, smartphone of smart-tv. Voor Netflix betaal je maandelijks een bedrag.

GratisTabletOnline