Tele2 Sim Only

Tele2 Sim Only

Wie een voordelige sim only abonnement zoekt, zonder veel te betalen komt uit bij Tele2. De provider biedt verschillende sim only abonnementen met 4G en 5G. Als je al een goed werkende telefoon hebt, is een sim only een slimme keuze. Je houdt je kosten laag door alleen te betalen voor het abonnement. Bij Tele2 heb je keuze uit een abonnement voor een maand, één of twee jaar. Check de voordelen van Tele2 sim only en wie weet stap jij over.

Sim Only abonnementen

Tele2 Sim OnlyAls je op zoek bent naar een betaalbare sim only abonnement dan zit je bij Tele2 goed. Sim only is voor iedereen die geen kosten wilt voor een nieuwe telefoon. De provider biedt aantrekkelijke abonnementen tegen een scherpe prijs. Tele2 biedt ruim zes databundels aan. Hiermee weet je zeker dat er een abonnement tussen zit dat aansluit bij je verbruik en wensen. En als je overstap van de huidige provider naar Tele2 maak dan gebruik van nummerbehoud, wel zo handig.

Welke sim only abonnementen heeft Tele2?

Bij Tele2 bepaal je zelf wat je nodig hebt. Stel je eigen sim only abonnement samen. Kies uit een eenjarig of tweejarig abonnement. Bij een tweejarig abonnement ben je voordeliger uit. En voor klanten die flexibel willen zijn is er een abonnement die maandelijks opzegbaar is. er is altijd wel een internetbundel dat past bij je wensen. Voor internet kun je kiezen uit een abonnement met 1 GB, 2 GB, 5 GB, 10 GB. 20 GB en Unlimited. Iedere maand ontvang je 200 belminuten bij je abonnement. Als je een fanatieke beller bent, zijn er ook onbeperkt belminuten.

  • 1 GB + 200 Bel/SMS
  • 2 GB + 200 Bel/SMS
  • 5 GB + 200 Bel/SMS
  • 10 GB + 200 Bel/SMS
  • 20 GB + 200 Bel/SMS
  • Unlimited + 200 Bel/SMS

Tele2 onbeperkt internet

Doe je ook van alles op de mobiel en heb je behoefte aan onbeperkt internet? Kies voor Unlimited van Tele2. Dit is onbeperkt internet in Nederland, maar check de policy regels. Met Unlimited internet heb je een limiet van 10 GB per dag, die je wel weer kun aanvullen.

  • Onbeperkt internet + belminuten / sms
  • Onbeperkt internet + onbeperkt belminuten / sms

Voordelen van Tele2 Sim Only

Met een sim only abonnement van Tele2 heb je snel internet via 4G of 5G. Met de bundels van Tele2 is internetten en bellen mogelijk in de hele EU. Kies zelf de looptijd van het contract. De provider heeft regelmatig aanbiedingen voor mobiel, zoals gratis aansluitkosten en scherpe prijzen voor telefoons. Overweeg je om over te stappen naar Tele2, check de reviews op één van de websites. Wist je dat Tele2 onderdeel is van T-Mobile?

FAQ

1. Wat is Tele2 Sim Only?

Met een sim only van Tele2 heb je een abonnement zonder telefoon. Je betaalt alleen voor het abonnement en niet het telefoon.

2. Waarom kiezen voor Tele2?

Tele2 is een provider met voordelige abonnementen voor mobiel.

GratisTabletOnline