Ziggo Alles in 1

Ziggo Alles in 1

Ziggo is één van de grootste providers en vooral bekend om de entertainment aanbod voor televisie. Met Alles in 1 heb je internet, televisie en bellen in één pakket. Kies uit drie verschillende pakketten: Start, Complete en Giga. Wel zo fijn, want dan heb je alles bij dezelfde provider. Vergelijk alle pakketten op Ziggo.nl.

Alles in 1 pakket samenstellen

Ziggo Alles in 1 biedt gemak voor iedereen. Alles wat je nodig hebt in één pakket. Kies uit drie verschillende pakketten. Bovendien geniet je van ruim 70 zenders en gratis Ziggo Sport. Bij elk internetabonnement krijg je gratis Safe Online voor één apparaat. Hiermee ben je beschermd tegen virussen en spyware. En niet te vergeten Ziggo GO, waarmee je online overal tv kunt kijken. Internetsnelheid tot wel 1 Gbit/s. Met de postcodecheck controleer je direct welke snelheid mogelijk is op jouw adres. Stel je pakket samen aan de hand van je wensen en gebruik.

Start Alles in 1

Ziggo Alles in 1Het basispakket Start begint bij € 59,- per maand. Dit pakket met 100 Mbit/s internetsnelheid bevat ruim 70 televisie zenders, Ziggo Sport, ESPN en Ziggo GO.

Start XXL Alles in 1

Een stapje hoger kom je uit bij Start XXL. Hetzelfde pakket als Start, maar met 200 Mbit/s internetsnelheid. Alles in 1 Start XXL kost € 63,50 per maand. Dit is inclusief interactieve televisie met 70 zenders waarvan 36 in HD.

Complete Alles in 1

Volgens Ziggo is Complete het meest populaire pakket. Bij dit abonnement heb je 350 Mbit/s download- en 35 Mbit/s uploadsnelheid voor € 74 p/m. Ideaal voor een gezin met meerdere personen die tegelijk willen internetten.

Giga Alles in 1

Het duurste Alles in 1 pakket is Giga met € 95,- per maand. Met het Giga abonnement heb je thuis supersnel 1 Gbit/s internetsnelheid. Niet iedereen zal zo’n hoge internetsnelheid nodig hebben. Combineer deze keuze met TV Complete of Max pakket van ruim 110 zenders.

Ziggo Alles in 1PrijsPrijs vanaf 1 juli 2023
Start€ 59,-€ 64,25
Complete€ 74,-€ 80,75
Max€ 93,50€ 98,75
Giga€ 95,-€ 98,75

Aanvullende internet opties

Internet van Ziggo gebruik je het liefst via Wifi. Bij het bestellen van je pakket kan je aanvullende producten selecteren zoals de SmartWifi pods. Voor € 1,25 per maand kun je het bereik in je huis vergroten.

Televisie

Bij alle tv-pakketten ontvangen klanten de nieuwe Next Mini. De mediabox is kleiner en zuiniger dan zijn voorganger. Televisie kijken en streamen op dezelfde plek. Van je favoriete programma’s tot aan films. Elk pakket bevat Ziggo Sport, ESPN en Ziggo GO.

TV Start

De pakketten lijken allemaal op elkaar, maar er zijn een aantal verschillen. Bij het Start pakket krijg je 70 zenders en terugkijken kan tot twee dagen na de uitzending. Dit pakket is zonder Movies en Series. Voor € 6,95 per maand kan je het toevoegen.

TV Complete

Ook het Complete pakket bevat 70+ zenders, maar dit is inclusief Movies en Series. Daarnaast kan je tot 7 dagen terugkijken.

TV Max

Het grootste televisie pakket met 110 zenders is Max. Hetzelfde functies als Max, maar heeft meer zenders.

Ziggo GO

Met Ziggo GO kijk je waar dan ook naar je favoriete programma’s en films. Niet alleen op de televisie, maar ook op de smartphone, tablet of computer. Het enige wat je nodig hebt is de app en internet.

Bellen

Is vast bellen iets voor jou? Deze optie is niet verplicht en kun je achterwegen laten. Bel je voornamelijk met je mobiel abonnement, dan is het een slimme keuze. Wil je wel bereikbaar zijn, dan kun je het aanvinken. Je betaalt voor elk gesprek een tarief van € 0,15 per minuut naast vast en mobiel.

Kies voor Alles in 1 van Ziggo

Waarom je moet kiezen voor Alles in 1 abonnement van Ziggo? Met het complete Ziggo pakket ben je voorzien van snel internet, veel entertainment voor televisie en stabiel Wifi-verbinding. En ben je nog geen klant, maak dan gebruik van de gratis overstapservice van Ziggo. Zij regelen alles, zodat je geen dag zonder internet komt te zitten. Na je bestelling ontvang je binnen drie tot vijf werkdagen alles in huis. Een kwestie van de kabels aansluiten en je bent direct online. Regelmatig heeft Ziggo voor nieuwe klanten alles in 1 aanbiedingen.

Veel gestelde vragen over Ziggo alles in 1

1. Wat is Ziggo Alles in 1?

Met Alles in 1 van Ziggo heb je internet, bellen en televisie in één pakket.

2. Hoe werkt Alles in 1?

Bij een Alles in 1 abonnement maak je zelf de keuze voor internet, televisie en bellen. Kies de gewenste internetsnelheid, extra opties voor televisie en bellen.

3. Hoeveel kost Alles in 1 bij Ziggo?

De prijs voor een Alles in 1 pakket is afhankelijk van de snelheid die je kiest.

Meer over Ziggo alles in 1 vind je op: https://www.ziggo.nl/alles-in-1.

GratisTabletOnline