Simpel review

Simpel review

Simpel biedt voordelige abonnementen aan voor mobiel. De provider is onderdeel van T-Mobile en maakt gebruik van het 4G netwerk. Als je kiest voor Simpel is het natuurlijk goed om te weten wat klanten vinden van de provider. Hoe beoordelen klanten Simpel? Bekijk alle reviews van Simpel bij Trustpilot en Consumentenbond.

Trustpilot

Simpel reviewSimpel heeft op Trustpilot meer dan 72.000 reviews van klanten. Klanten beoordelen Simpel dan ook uitstekend met een gemiddelde score van 4,6. De meeste reviews gaan over het abonnement en service van de provider. Op Trustpilot zien we dat Simpel binnen 24 uur reageert op reviews.

Consumentenbond

Elk kwartaal worden leden van de Consumentenbond gevraagd om mee te doen met de test voor de beste mobiele provider. De leden delen hun ervaringen en feedback over hoe tevreden ze zijn. In de vierde kwartaal van 2022 stond Simpel op de tweede plek met een testoordeel van 8,8. Zo scoorde Simpel voor de kwaliteit van mobiel bellen een 8,9 en voor de service een 9,2. Bij deze test scoort Simpel beter dan KPN en T-Mobile. Op de website van de Consumentenbond zijn de testuitslagen nogmaals terug te lezen.
GratisTabletOnline