KPN Postcodecheck

KPN Postcodecheck

Benieuwd naar de internetsnelheid en welke abonnementen beschikbaar zijn op jouw adres? Doe de KPN postcodecheck. Met de postcodecheck van KPN zie je eenvoudig welke internetsnelheid mogelijk is op jouw postcode en huisnummer. Hiermee zie je ook of glasvezelverbinding aanwezig is op het adres. Hoe de postcodecheck werkt leggen we hieronder uit.

Hoe werkt de postcodecheck van KPN?

KPN PostcodecheckBinnen één minuut weet je met de KPN Postcodecheck de mogelijkheden op jouw adres. Het enige wat je hoeft te doen is de postcode en huisnummer in te vullen. Zo achterhaal je direct welke abonnementen van KPN voor jou geschikt zijn. Wil je weten of er glasvezel is op jouw adres? Doe dan de glasvezel check en ontdek voordelen.

Abonnement kiezen met de postcodecheck

De postcode en huisnummer is nodig om te zien wat er mogelijk is op jouw adres. Kies je voor een Alles in 1 of Internet Only pakket? Controleer het met de KPN postcodecheck. Voor je een abonnement gaat kiezen doe je eerst een postcodecheck. Vervolgens wordt gekeken welke type verbinding aanwezig is. Uit de postcodecheck krijg je een aantal opties waar je uit kunt kiezen.
Glasvezel internetPrijs
50 Mbit/s€ 44,- p/m
100 Mbit/s€ 49,- p/m
200 Mbit/s€ 52,- p/m
1 Gbit/s€ 57,50 p/m

Kies de internetsnelheid op jouw adres

Stel je eigen abonnement samen voor internet, bellen of televisie. KPN biedt pakketten met internetsnelheid tot 1Gbit/s. Heb je ook mobiel abonnement van KPN, dan krijg je iedere maand ook korting. Bekijk de actuele KPN aanbiedingen. Doe de postcodecheck op KPN.nl en stel je pakket samen.

Glasvezel? Kies voor KPN

Overstappen is eenvoudig met de overstapservice van KPN.  Heb je op dit moment geen glasvezel, maar is volgens de postcodecheck wel beschikbaar op jouw adres? Kies dan voor overstappen naar KPN. Bestaande klanten kunnen de abonnement aanpassen met behulp van de klantenservice.

Veelgestelde vragen over KPN postcodecheck

1. Heb ik glasvezel internet op mijn postcode?

Vul je postcode en huisnummer in en ontdek met de postcodecheck welke internetsnelheid beschikbaar is op jouw adres.

2. Wanneer krijg je glasvezel in de buurt?

Steeds meer plaatsen krijgen glasvezel. Wil je weten of glasvezel bij jou in de buurt beschikbaar is? Met de KPN postcodecheck kom je erachter.

GratisTabletOnline