Delta review

Delta review

Delta is aanbieder van glasvezel internet, televisie en vast bellen. De vraag die vaak gesteld wordt is, is Delta een betrouwbare provider? Deze vraag komt altijd weer terug als consumenten willen overstappen. Alles over reviews, ervaringen en beoordelingen van klanten vind je op deze pagina.

Trustpilot

Delta ReviewOp Trustpilot kunnen klanten van Delta een review achterlaten. Met meer dan 2000 reviews scoort de provider een 2,9. Van de vijf sterren krijgt Delta er bijna drie. Ongeveer een kwart beoordeeld Delta met vijf sterren. De ervaringen en klachten gaan met name over glasvezel internet, energie en klantenservice.

Consumentenbond

De Consumentenbond beoordeeld met leden verschillende bedrijven op kwaliteit. Bij een recent onderzoek voor de beste glasvezelprovider in het vierde kwartaal van 2022 van de Consumentenbond onder de Delta klanten kreeg het bedrijf een testoordeel van 7,3 voor internet. De algemeen oordeel over de provider is een 8,9.

Delta glasvezel ervaringen

Klanten beoordelen de ervaring met glasvezel internet van Delta met ruim een voldoende van 7,3. De beoordeling van de provider is gebaseerd op snelheid, stabiliteit, en storingen.

GratisTabletOnline