NLZIET storing

NLZIET storing

Wil je NLZIET kijken, maar krijg je geen beeld? Een storing kan de oorzaak zijn. Het probleem kan worden veroorzaakt door een update of netwerk wat niet goed werkt. Wat kun je zelf doen? Ga naar je profiel, log uit en probeer opnieuw. Verwijder de NLziet app en installeer deze opnieuw. Steeds meer mensen kiezen voor online televisie kijken. Met NLziet kijk je vanaf de bank of in het buitenland naar de Nederlandse TV. Als NLziet niet werkt kan er ook een storing zijn bij de provider zoals Ziggo, XS4ALL of KPN. Op de storingskaart zie je de actuele storingen en werkzaamheden.

NLZIET werkt niet op de Chromecast

Met Google Chromecast maak je het mogelijk om NLziet via de app op je televisie te kijken. Een software update voor de Chromecast kan bijvoorbeeld een storing veroorzaken. Controleer of het Chromecast icoontje zichtbaar is bij je smartphone. Als het niet word weergegeven, check of de smartphone en Chromecast gebruik maken van hetzelfde (WiFi) internetverbinding.

Wat is NLZIET?

In 2014 werd NLziet geïntroduceerd. Bij NLziet kijk je naar Nederlandse televisieprogramma’s en series zonder reclame. Van NPO, RTL, en SBS. Een nadeel vergeleken met andere streamingdiensten biedt NLziet en Videoland alleen aanbod van Nederlandse programma’s. Wil je buitenlandse films en series kijken, kies dan voor Netflix, Apple TV+ of Disney+. Kijken doe je op bijna alle apparaten zoals: computer, tablet, smartphone smart tv via Chromecast en Apple TV.

NLZIET klantenservice

Heb je van alles geprobeerd en kom je er even niet uit? Voor vragen over storingen kun je contact opnemen met de klantenservice. Je kunt ze bereiken op:

  • Telefoon: 0850 – 013160
  • E-mail: support@nlziet.nl
  • Facebook: https://www.facebook.com/nlziet/
  • Twitter: https://twitter.com/NLziet

FAQ

1. Wat is NLZIET?

Bij NLziet kijk je naar Nederlandse televisieprogramma’s en series zonder reclame. NLziet is een samenwerking tussen RTL, NPO en SBS.

2. Hoeveel kost NLziet?

Je kunt NLziet 1 maand gratis proberen, daarna onbeperkt kijken voor € 7,95 per maand.

3. Hoe neem je contact op met NLZIET?

Je kunt NLziet bereiken via social media, e-mail en telefonisch op 085 – 0013160.

4. Kan je NLZIET in het buitenland kijken?

In alle EU landen is NLziet te gebruiken. Online televisie kijken tijdens je vakantie in het buitenland.

Voor meer vragen en antwoorden vind je bij de helpcentrum van NLziet: https://help.nlziet.nl/hc/nl.

GratisTabletOnline