Odido verlengen

Odido verlengen

Blijf je bij Odido? Verleng je abonnement met Sim Only of telefoon. Je kunt je bundel elke maand omhoog of omlaag aanpassen.

Wanneer kan je verlengen?

Odido verlengenJe hebt de mogelijkheid om je abonnement te vernieuwen vanaf 4 maanden voor het einde van je huidige contractperiode. Dit kun je op verschillende manieren regelen: via Mijn Odido of de app, in de winkel of telefonisch.

De voordelen van abonnement verlengen

Het verlengen van je huidige abonnement kan een slimme keus zijn als je tevreden bent met Odido. Door het vernieuwen van je abonnement bij Odido blijf je profiteren van actuele aanbiedingen. Voordat je overweegt om elders te kijken, is het de moeite waard om te overwegen of het verlengen van je abonnement voordelen voor jou oplevert. Een van de meest voor de hand liggende voordelen van het verlengen van je abonnement is dat je blijft genieten van de service die je gewend bent van Odido.

1. Eigen nummer behouden

Een ander belangrijk voordeel is het gemak van het behouden van je bestaande mobiele nummer. Dit is vooral handig als je al jarenlang hetzelfde nummer gebruikt en het aan veel contacten hebt gegeven.
Wanneer je je contract verlengt, nemen wij de aansluitkosten voor onze rekening. Dit betekent dat je geen extra kosten hebt bij het vernieuwen van je contract, wat je weer wat geld bespaart.

2. Geen aansluitkosten

Als je ervoor kiest om je Odido contract te verlengen, dan zijn de aansluitkosten gratis.

Wat gebeurt er als je je abonnement niet verlengt?

Als je je abonnement bij Odido niet verlengt nadat het is verlopen, zijn er verschillende opties, afhankelijk van de voorwaarden van jouw specifieke abonnement. Wil je abonnement niet verlengen, dan zou je aanbiedingen en kortingen kunnen missen die beschikbaar. Het kan de moeite waard zijn om een verlenging te overwegen.

Verlengen? Ga naar Odido.nl

Het verlengen van je abonnement bij Odido is eenvoudig. Makkelijkste manier is online via de website van Odido, waar je stapgewijs instructies kunt volgen om je abonnement te vernieuwen. Voor degenen die de voorkeur geven aan telefonisch contact, biedt Odido ook de optie om te bellen met de klantenservice. Odido maakt het verlengen van je abonnement gemakkelijk.

Meer over Odido verlengen vind je op: https://www.odido.nl/mobiel-abonnement/verlengen.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)