KPN verlengen

KPN verlengen

Loopt je huidige abonnement binnenkort af, geen probleem. Bij KPN mag je al vier maanden voor het einde van je contract kiezen voor een verlenging. Door je abonnement te vernieuwen bij KPN betaal je geen aansluitkosten. Ook als je abonnement verlengt bij KPN blijft je telefoonnummer behouden en dezelfde simkaart gebruiken. 

Wanneer kan je abonnement verlengen bij KPN?

Je kunt je abonnement bij KPN verlengen als je huidige contract bijna afloopt. Bij KPN betekent dat je binnen 4 maanden voor het einde van je contract je abonnement kunt verlengen. Je kunt dan kiezen uit verschillende opties, zoals het behouden van je huidige contract of een nieuwe contract waarbij je mogelijk ook kunt profiteren van nieuwe aanbiedingen of kortingen.

KPN mobiel verlengen

KPN verlengenIs jouw telefoon toe aan vervanging en mag je binnen vier maanden verlengen? Kies bij KPN uit de nieuwste telefoons met abonnement bij een verlenging. Daarnaast bij het verlengen van je abonnement heb je de mogelijkheid om te profiteren van de actuele aanbiedingen en kortingen. Werkt je huidige telefoon nog goed, dan kun je ook kiezen voor een verlenging met Sim Only van KPN. Plaats je bestelling voor 21:00 uur en ontvang het morgen al in huis, met daarnaast een ruime bedenktijd van 14 dagen.

KPN Sim Only abonnement verlengen

Is de einddatum van je bestaande abonnement inzicht en ben werkt je huidige telefoon nog prima, dan is verlengen met een sim only abonnement een slimme keuze. Bij een verlenging kies je voor een abonnement van 1 of 2 jaar en gelden er nieuwe voorwaarden. Kortingen die je eerder ontving komen dan te vervallen.

Voordat je begint met het verlengen van je KPN sim only is het van belang om de einddatum van je huidige contract te controleren. Per provider kan dit verschillen, maar bij KPN kan je al vier maanden voor het einde kiezen voor een verlenging.

Voordelen van het verlengen van je abonnement bij KPN

Als je keuze maakt om te verlengen bij KPN, profiteer je van verschillende voordelen:

  • Kiezen uit één van de actuele aanbiedingen en kortingen.
  • Eigen nummer behouden.
  • Geen aansluitkosten.

Is het verplicht om je abonnement te verlengen?

Nee, je bent niet verplicht om je abonnement te verlengen als het contract is afgelopen. Zolang je abonnement loopt, blijf je de voordelen houden van KPN Hussel. Als je niet wilt verlengen kun je kiezen om over te stappen naar een andere provider of je huidige abonnement behouden zonder te verlengen. Op dat moment heb je een opzegtermijn van één maand.

Veelgestelde vragen over KPN verlengen

1. Wanneer kan je KPN abonnement verlengen?

Je abonnement mag je 120 dagen (4 maanden) voor het einde van het contract verlengen.

2. Hoe werkt verlengen bij KPN?

Ga naar KPN.nl en login bij MijnKPN > Producten > Mobiel > Abonnementsgegevens vind je de datum.

3. Wat is de voordeel van verlengen bij KPN?

Door je abonnement te verlengen bij KPN blijf je profiteren van de actuele aanbiedingen en het beste netwerk van Nederland. Voor mobiel, maar ook voor glasvezel internet.

Meer over KPN verlengen vind je op: https://www.kpn.com/shop/mobiel/verlengen/login/.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)