KPN verlengen

KPN verlengen

Het is bijna zover, je KPN abonnement voor mobiel loopt af. Heb je al een keuze gemaakt om te verlengen of kies je voor overstappen naar een andere provider? Bij KPN kun je vanaf vier maanden voor het einddatum van de abonnement verlengen. Wist je dat je bij een verlenging geen aansluitkosten betaalt? Natuurlijk ben je niet verplicht om je contract te verlengen. Na de einddatum is het contract maandelijks opzegbaar. Ontdek de voordelen van verlengen bij KPN.nl.

KPN mobiel verlengen

KPN verlengenBij KPN heb je twee opties als je wilt verlengen, een mobiel met abonnement of sim only. Vanzelfsprekend wil KPN je graag behouden als klant. Voor persoonlijk advies kun je bellen met de klantenservice. Als je internet en tv met KPN mobiel combineert dan ontvang je tot € 7,50 korting op je mobiel abonnement met Hussel. Het voordeel van verlengen is daarnaast dat je gebruik kunt maken van de actuele aanbiedingen op dat moment. Wie kiest voor een nieuwe toestel, doet er goed aan om te vergelijken bij andere providers. Overstappen naar een andere provider kan zelfs voordeliger zijn. Als je een bestelling plaatst met een nieuwe mobiel, wordt deze per post verzonden. Voor 21:00 besteld, is morgen al in huis. Bestelling wijzigen of annuleren kan binnen 14 dagen na de levering.

Cadeau bij mobiel verlengen

Cadeaus bij een mobiel of sim only abonnement zijn vaak alleen voor nieuwe klanten. Maar let wel op wat de voorwaarden zijn. Het kan zijn dat je het cadeau uiteindelijk zelf moet betalen via het abonnement.

KPN Sim Only verlengen

Wie kiest voor een sim only van KPN, maakt een bewuste keuze. Met sim only betaal je alleen voor internet, bellen en sms’en. De kosten zijn lager, omdat je geen kosten hebt voor het toestel. Bij sim only heb je geen telefoon, de toestel regel je zelf. Bijvoorbeeld als je een toestel hebt die prima werkt, dan is het slim om te verlengen met alleen sim only. Wanneer je bundel op is, ben je altijd bereikbaar en heb je toegang tot internet. Als je verlengt, dan gelden de voorwaarden die horen bij je nieuwe contract. Kortingen die je eerder ontving komen dan te vervallen.

Wat gebeurt er als je niet verlengt?

Vanaf het moment dat je contract is afgelopen, loopt je abonnement automatisch door. Je hebt dan een opzegtermijn van één maand. Goed om te weten dat eventuele kortingen op je contract kunnen verlopen en daardoor je maandbedrag kan veranderen.

Welke voordelen ontvang je bij een verlening?

Als je bij KPN verlengt, heb je de volgende voordelen:

  • Kiezen uit één van de actuele aanbiedingen en kortingen.
  • Je behoudt je eigen mobiele nummer.
  • Geen aansluitkosten.

Zakelijk verlengen

Een zakelijk abonnement verlengen bij KPN? Voor ondernemers heeft KPN een extra welkomstcadeau. Kies een cadeau bij een internetabonnement naar keuze.

FAQ

1. Wanneer kan je KPN abonnement verlengen?

Je abonnement mag je 4 maanden voor het einde van het contract verlengen.

2. Hoe werkt verlengen bij KPN?

Ga naar KPN.nl en login bij MijnKPN. Onder Producten > Mobiel > Abonnementsgegevens vind je de datum.