KPN black friday

KPN Black Friday

Black Friday 2023 is begonnen en dat betekent dat je kunt profiteren van aantrekkelijke kortingen bij KPN. Met Black Friday is het elk jaar een verrassing welke kortingen of gratis cadeaus KPN meekomt. De verwachting is dat KPN ook dit jaar weer mooie aanbiedingen klaar heeft staan voor nieuwe klanten. Meer over de Black Friday deals van KPN of op de hoogte blijven? De aanbiedingen en deals zijn elk jaar weer anders. Profiteer online via KPN.nl of in één van de vele winkels bij jou in de buurt.

Black Friday kortingen bij KPN

KPN Black FridayProfiteer tijdens Black Friday 2023 hele week van kortingen en de beste deals. De hoge kortingen op de nieuwste telefoons en scherpe Sim Only deals is het zeker de moeite waard om te wachten op Black Friday. Bij een nieuwe internet en tv abonnement kun je kiezen uit verschillende cadeaus zoals: KPN SuperWifi punten, Xbox of een Philips Smart-tv. Of wat dacht je van 6 maanden korting op een internet en tv abonnement.

Cadeau: Philips Ultra HD TV of Phillips Soundbar

Bij een nieuw 1-jarig Internet & TV abonnement heb je keuze uit de Philips 43″ Ultra HD TV (t.w.v. € 499) of Phillips Soundbar (t.w.v. € 399).

Black Friday deals voor KPN Mobiel

Onderstaand een overzicht van de acties voor Mobiel:

  1. € 2,50 korting bij Unlimited data abonnement.
  2. 10 GB + 2 GB extra per maand.
  3. Geen aansluitkosten
  4. iPhone 14 inruilwaarde
  5. Samsung Galaxy S22: scherp geprijsd en € 100,- cashback

Korting bij KPN Unlimited data abonnement

Wie tijdens de Black Friday kiest voor KPN of zijn abonnement verlengt krijgt extra gigabyte data. Voor mobiel heeft KPN scherpe deals die je niet mag missen. Zo ontvang je € 2,50 korting bij een Unlimited Data abonnement.

Geen aansluitkosten

Bij alle bundels heb je tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. € 25.

Extra inruilwaarde bij de iPhone 14

Tussen 7 november t/m 28 november krijg je extra inruilwaarde als je kiest voor een iPhone 14 met abonnement van KPN. Bij inruil van een iPhone 12 in ontvang je € 400,- terug. Heb je een andere telefoon dan kun je berekenen wat je terugkrijgt op KPN.nl.

Apple Airpords korting

Kies je voor de iPhone 13 of iPhone 13 mini, krijg € 100 korting op de Apple Airpods. In plaats van € 149 betaal je nu dus € 49. Dat is natuurlijk mooi meegenomen tijdens de Black Friday als je al kon kiezen voor een nieuwe telefoon.

Blijf op de hoogte tijdens de KPN Black Friday

Black Friday 2023 bij KPN is begonnen. De aanbiedingen en deals zijn elk jaar weer anders. Profiteer online via KPN.nl of in één van de vele winkels bij jou in de buurt. Mis geen aanbieding, want de Black Friday week is één keer in het jaar. Voor jou de kans om bij KPN te profiteren van hoge kortingen bij het kopen van een Apple product. Houd de website van KPN in de gaten zodat je op de hoogte bent van de beste aanbiedingen en exclusieve deals. Wie zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief blijft als eerste op de hoogte.

FAQ

1. Wanneer begint Black Friday bij KPN?

Black Friday begint op 25 november 2022.

2. Wat is Black Friday?

Black Friday is het moment waarop winkeliers en webshops kortingen geven op producten.

GratisTabletOnline