SkyShowtime

SkyShowtime

Het wordt steeds drukker in de wereld van streaming. Met de introductie van SkyShowtime is Nederland sinds 25 oktober 2022 een streamingdienst rijker. SkyShowtime is een samenwerking tussen Comcast en Paramount. De streamingdienst is na Viaplay en HBO Max de derde streamingdienst die in 2022 werd gelanceerd. Het aanbod van SkyShowtime bestaat voornamelijk uit films en series van de bekendste filmstudio’s. Meer weten over het aanbod en abonnement bij SkyShowtime?

SkyShowtime abonnement

Voor een SkyShowtime abonnement betalen gebruikers € 6,99 per maand. De prijs van SkyShowtime ligt tussen Netflix en Amazon Prime. Wie een abonnement neemt voor 6 december 2022 profiteert van een levenslange korting van 50% korting. Zolang je abonnee blijft en niet opzegt betaal je maar de helft van € 3,49. Onbeperkt streamen met SkyShowtime op maximaal drie schermen tegelijk.

StreamingdienstVanaf prijs
SkyShowtime€ 6,99
Netflix€ 7,99
Videoland€ 4,99
HBO Max€ 5,99
Amazon Prime€ 2,99
Viaplay€ 13,99
Disney Plus€ 8,99
Discovery Plus€ 3,99

Dit is het aanbod van SkyShowtime

Een nieuwe streamingdienst betekent ook weer andere aanbod films en series. SkyShowtime gaat de concurrentie aan met andere streamingdiensten die al actief zijn in Nederland. Zo zal het zich moeten bewijzen tegen Disney Plus, HBO Max en Viaplay. Het SkyShowtime aanbod bestaat uit films, series en programma’s van Universal, DreamWorks en Paramount Pictures. Filmtitels als Top Gun, Back to the Future en Jaws behoren tot het aanbod. De komende tijd zal het aanbod worden vergroot met de nieuwste films. Bij de lancering van SkyShowtime krijgen gebruikers toegang tot series als Star Trek, Halo, Yellowston en Law & Order.

SkyShowtime app

Download de SkyShowtime app in de App Store en Google Play. Reclemevrij films en series kijken. Met de app heb je toegang tot de unieke catalogus met de nieuwste en klassieke films. Streamen kan op drie apparaten en tot vijf profielen ideaal voor het hele gezin.

SkyShowtime app

FAQ

1. Wat is SkyShowtime?

SkyShowtime is een streamingdienst van Comcast en Paramount.

2. Hoeveel kost een abonnement bij SkyShowtime?

Een SkyShowtime abonnement kost € 6,99 per maand.

GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)