Tele2 opzeggen

Tele2 opzeggen

Is je Tele2 abonnement afgelopen en kies je niet voor verlengen, maar wil je het opzeggen? Na het einde van je contract heb je een opzegtermijn van één maand. Je kunt het contract opzeggen door te bellen met Tele2. Een e-mail sturen of schriftelijk opzeggen. Hoe het opzeggen in zijn werk gaat leggen we hieronder stapsgewijs uit.

Abonnement opzeggen bij Tele2

Bij Tele2 sluit je een abonnement af voor internet, televisie of bellen met een looptijd van 1 of 2 jaar. Het opzeggen van je Tele2 abonnement kan om verschillende redenen. Na afloop van deze periode wordt het contract met één maand verlengd. Wil je opzeggen, dan heb je een opzegtermijn van 1 maand.

Tele2 opzeggen1. Contract controleren

  • Check de voorwaarden en opzegtermijn van je contract. Is je contract afgelopen, dan heb je een opzegtermijn van één maand.

2. Opzeggen via Mijn Tele2 of klantenservice

  • Het opzeggen van je mobiele abonnement kan via MijnTele2. Voor internet, televisie en vast bellen, neem contact op met de klantenservice van Tele2 op 020 – 754 4444. Natuurlijk kun je online opzeggen, gebruik daarvoor de opzegformulier.

3. Apparatuur terugsturen

  • Na het opzeggen van je abonnement bij Tele2 en het ontvangen van een bericht hierover, dien je de geleende apparatuur terug te sturen.

4. Bevestiging van opzegging

  • Per e-mail of brief ontvang je de opzegbevestiging. Bewaar deze goed voor je eigen administratie.

Schriftelijk opzeggen

Stuur een brief met daarin je telefoonnummer van het abonnement, klantnummer, naam en adres. Stuur je gegevens naar het volgende adres:

  • Tele2, Postbus 16272, 2500 BG Den Haag

Opzeggen bij verhuizen / samenwonen

In het geval dat je gaat verhuizen en Tele2 niet beschikbaar is op je nieuwe adres, kun je in de meeste gevallen je abonnement opzeggen.

FAQ

1. Wat is de opzegtermijn bij Tele2?

Na het aflopen van je contract heb je een opzegtermijn van 1 maand.

2. Hoe kan je Tele2 opzeggen?

Opzeggen van Tele2 kan telefonisch via 020 – 754 4465 of door een e-mail te sturen.

GratisTabletOnline