T-Mobile

T-Mobile

Samen met KPN en Ziggo is T-Mobile één van de grootste aanbieders van internet, mobiel en televisie. Daarnaast zijn merken als Tele2, Simpel en Ben onderdeel van T-Mobile. Miljoenen klanten die gebruik maken van het supersnelle 5G netwerk en glasvezel.

Alleen glasvezel internet

T-MobileGeen overige diensten nodig, maar alleen internet van T-Mobile? Met het internet only pakket van T-Mobile heb je glasvezel internet. Afhankelijk van je adres heb je keuze uit 100 Mbit/s, 400 Mbit/s of 1 Gbit/s internetsnelheid. Geen haperingen meer dankzij het supersnelle glasvezel internet al vanaf € 35,- p/m.

Glasvezel internet en TV

Naast internet ook een televisie ontvangen? T-Mobile heeft interactieve tv met een ruim 64 zenders. Voor extra kun je het pakket uitbreiden met ESPN Compleet en Viaplay. Het is ook mogelijk om je favoriete programma’s nog eens terug te kijken tot 7 dagen.

Alles in 1

T-Mobile alles in 1: internet, televisie en bellen. Het meest complete pakket met alles producten van T-Mobile. Voordat je kiest voor T-Mobile is het handig om een postcodecheck te doen. Dankzij glasvezel kijk je naar haarscherp beeld. Stel je eigen pakket samen en kies alleen voor opties die je nodig hebt.

Mobiel

Het mobiele netwerk van T-Mobile heeft een landelijke dekking. Bij elk abonnement voor mobiel van T-Mobile krijg je standaard 5G. Met of zonder telefoon, bij T-Mobile kan je terecht voor de nieuwste Apple en Samsung smartphones. De provider heeft abonnementen met 1 GB tot onbeperkt internet data. De optie voor bellen bestaat uit 120 belminuten en onbeperkt, verder zijn er geen keuzes. Een één jarig sim only abonnement met 1 GB + 120 belminuten begint vanaf € 14,50 per maand. Wordt T-Mobile jouw nieuwe provider voor mobiel of glasvezel internet? Vergelijk altijd verschillende abonnementen en pakketten met elkaar. En kijk kritisch naar je gebruik. Benieuwd wat andere klanten vinden? Lees de reviews van T-Mobile.
GratisTabletOnline