Vodafone Sim Only

Vodafone Sim Only

Sim Only van Vodafone staat bekend om zijn flexibiliteit en scherp geprijsde abonnementen. Je kiest altijd de internet- en belbundel die het best bij je past. Daarnaast hebben de Sim Only Start en Red standaard 5G, dat is internetten op het hoogste snelheid. Vergelijk Sim Only abonnementen hieronder en klies één van de voordelige Sim Only bundels.

Sim Only abonnement bij Vodafone

Zoek je een nieuw abonnement of wil je verlengen bij Vodafone zonder telefoon, dan is een Sim Only van Vodafone een slimme keuze. Je betaalt in dit geval alleen voor je bundel. Daarnaast biedt Red Together de optie om je bundel te delen met meerdere personen. Met ruim vijf verschillende Sim Only bundels is er bij Vodafone ongetwijfeld een abonnement dat perfect bij jou past. Het beste van alles is dat je Vodafone Sim Only direct kunt gebruiken met elk simlockvrije telefoon.

Sim OnlyInternetBelminutenSMSPer maand
Start M2,5 GB150 belminutenOnbeperkt€ 16,-
Start XL10 GB150 belminutenOnbeperkt€ 18,50
Red20 GBOnbeperktOnbeperkt€ 25,50
Red Together50 GBOnbeperktOnbeperkt€ 29,-
Red UnlimitedOnbeperktOnbeperktOnbeperkt€ 33,50

Wat is het goedkoopste Vodafone Sim Only abonnement?

Het goedkoopste abonnement bij Vodafone is Sim Only Start M bij een looptijd van twee jaar. Bij deze abonnement krijg je 2,5 GB, 150 belminuten en onbeperkt sms’jes voor € 15,- p/m. Bekijk de beste Sim Only aanbiedingen van Vodafone en kies jouw abonnement.

Sim Only of abonnement met telefoon

Vodafone Sim Only

Een vraag die je vaker hoort, kiezen voor een sim only of een abonnement met telefoon. Voor je een keuze gaat maken is het slim om te oriënteren. De prijzen bij de telecomproviders zijn verschillend. Een telefoon met abonnement is vaak duur, omdat je ook betaalt voor de telefoon. In sommige gevallen moet je erbij betalen. Daarom is het goed om je wensen te vergelijken. Wellicht heb je bij andere provider een betere deal. Met een sim only heb je geen extra kosten. Als je al een goede telefoon hebt, betaal je alleen voor de sim only abonnement. Ben je tevreden met je huidige smartphone of is deze toe aan vervanging?

Sim Only of prepaid

Wil je zowel bellen als internetten? Met Sim Only van Vodafone en prepaid is dat mogelijk. Een sim only sluit je af voor 1 of 2 jaar. Hoeveel je per maand wilt betalen hangt af van je abonnement. Wil je nergens aan vastzitten? Met Vodafone prepaid heb je het voordeel dat je zelf bepaald wanneer je tegoed opwaardeert. Voor beide geldt dat je kunt bellen en internetten op het 4G en 5G netwerk.

De voordelen van Vodafone Sim Only abonnement

Vodafone is een betrouwbare provider met weinig last van storingen. Het aanbod abonnementen bestaat in zijn basis uit Start en Red. Wil je vooral bereikbaar zijn dan is Start abonnement een prima optie. Wil je meer internet, kies dan voor een Red abonnement. Vanaf 4 maanden voor de einddatum van je contract kun je verlengen. Na de einddatum is je contract maandelijks opzegbaar.

  • Landelijk 4G en 5G dekking.
  • Combineer Vodafone met Ziggo voor extra’s.
  • Eigen nummer behouden.
  • Abonnement gebruiken in de EU.

Vodafone Sim Only combineren met Ziggo

Als je internet van Ziggo hebt en deze combineert met Sim Only van Vodafone, dan profiteer je van extra voordeel. Hiermee heb je elke maand dubbel zoveel internet bij alle Star en Red abonnementen. Plus bij elk Vodafone telefoonabonnement krijg je tot € 7,50 korting p/m. Beide abonnementen moeten op hetzelfde adres staan.

Vodafone simkaart activeren

Stap je over van je huidige provider naar Vodafone? Het enige wat je nog moet doen is je simkaart activeren. Activeer de simkaart zelf via My Vodafone. Na het activeren van je simkaart, stopt de oude met werken. Een prepaid simkaart van Vodafone is al geactiveerd. Ga naar: https://www.vodafone.nl/my/producten/toestel-en-simkaart/sim-activeren.

FAQ

1. Kan ik mijn eigen 06-nummer behouden?

Ja, geef tijdens het bestellen van je sim only aan welk nummer je wilt behouden.

2. Kan ik mijn abonnement gebruiken in het buitenland?

Ja, je kunt de sim only abonnement gebruiken in Nederland en EU.

3. Wanneer kan ik mijn Vodafone Sim Only verlengen?

Verlengen kan vanaf maximaal 4 maanden voor de einddatum van je contract.

4. Wat is het verschil tussen een Sim Only abonnement en Prepaid?

Een Sim Only is een abonnement zonder een telefoon. Met sim only betaal je maandelijks een bedrag en bij prepaid heb je geen vaste maandelijkse kosten.

GratisTabletOnline