Ziggo review

Ziggo review

Ziggo levert particulieren en zakelijke klanten internet, televisie en vast bellen. Als je gaat overstappen naar Ziggo ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de ervaringen van consumenten. Op verschillende websites als Trustpilot, Consumentenbond en Tweakers worden ervaringen gedeeld en besproken. Alles over de reviews, ervaringen en recensies over Zigo vind je op deze pagina.

Trustpilot

Ziggo reviewMeer dan 3000 klanten hebben een review geplaatst op Trustpilot over Ziggo. Over het algemeen gaan de reviews over het internet, abonnement en (klanten)service. Maar ook over producten als de SmartWifi pods. De gemiddelde score op Trustpilot is 1,4. Merendeel beoordeelt de provider met één ster. Ook klant bij Ziggo? Laat een review achter, je feedback kan waardevol zijn voor Ziggo en klanten.

Consumentenbond

Elke maand beoordelen leden van de Consumentenbond hun ervaringen met provider. Bij de test wordt gekeken naar de kwaliteit van internet, televisie, bellen en klantenservice. In het onderzoek voor de beste alles in 1 provider uit 2022 werd Ziggo beoordeeld met een 7,9. Voor de kwaliteit van internet kreeg de provider een gemiddelde van 7,8 en televisie 7,7. De algemene cijfer over Ziggo is een 8,4. Op de website van de Consumentenbond zijn alle testuitslagen van Ziggo nog eens te vinden.

Meer over Ziggo reviews vind je op: https://nl.trustpilot.com/review/www.ziggo.nl.

GratisTabletOnline