ESPN Ziggo

ESPN Ziggo

Het kanaal ESPN is nu standaard te vinden in alle tv pakketten van Ziggo. Iedereen die kiest voor een televisie abonnement Start, Complete of Max krijgt het eerste kanaal van ESPN. Op het Ziggo ESPN kanaal worden live Eredivisie wedstrijden uitgezonden en andere competities zoals de Keuken Kampioen Divisie. Ook is er voetbal te zien van de UEFA Europa League.

ESPN kijken bij Ziggo

ESPN 1 is een vast onderdeel van alle televisie pakketten bij Ziggo. De sportzender is niet beschikbaar voor klanten met een internet only abonnement. Vanzelfsprekend, want bij deze pakketten wordt geen televisie aangeboden.

ESPN abonnement Ziggo

Ziggo heeft het eerste kanaal van ESPN standaard toegevoegd aan zijn pakketten. De toevoeging van het ESPN kanaal is voor voetballiefhebbers natuurlijk geweldig nieuws. Een extra abonnement is daarom niet meer nodig, tenzij je kiest voor ESPN Compleet. Voor nog meer sport, wedstrijden en praatprogramma’s. Al voor € 17,95 per maand volg je de beste wedstrijden.
ESPNESPN 2ESPN 3ESPN 4
Ziggo kanaal421422423424

ESPN met dagpas

Geen extra abonnement, maar af en toe een wedstrijd kijken? Voor € 7,95 kijk je 24 uur naar de wedstrijden op ESPN. Voor wedstrijden op ESPN 1 (kanaal 421) is een abonnement niet nodig. Maar voor de overige ESPN kanalen moet je wel betalen. Een ESPN abonnement bij Ziggo is vooral interessant als je vaker naar het complete aanbod van ESPN wilt kijken.

Hoe werkt de ESPN dagpas?

Check vooraf op welke kanaal de wedstrijd beschikbaar is. Een dagpas hangt af op de manier waarop je de wedstrijd wilt kijken. Kijk je televisie via de Mediabox, CI+ module of de Ziggo app op de tablet? Dan heeft Ziggo hiervoor verschillende stappen die je even moet doorlopen.

ESPN Compleet

Nog meer wedstrijden en sport? Met ESPN Compleet kijk je alles live en nog eens terug. ESPN Compleet bestaat uit vier zenders. Elke week Eredivisie voetbal en de beste internationale wedstrijden op je tv. Het ESPN Compleet pakket volg je wedstrijden uit het binnen- en buitenland, zoals Eredivisie voetbal, NBA en NFL.

ESPN Watch

Volg je favoriete club met de ESPN Watch app. Met een ESPN Compleet abonnement heb je met ESPN Watch toegang tot alle kanalen en wedstrijden. Dit doe je met drie apparaten tegelijk via hetzelfde IP-adres. Koppel het Ziggo abonnement aan ESPN. Als het activeren is gelukt, kun je beginnen met live zien of programma’s terugkijken. ESPN Watch is niet mogelijk zonder een televisie abonnement.

  1. Maak een account aan of login op de website van ESPN.
  2. Ga naar instellingen en klik op ‘TV-abonnement activeren’.
  3. Meld je aan bij de provider, bijvoorbeeld Ziggo.

Ziggo ESPN aanbieding

ESPN ZiggoDe kosten van ESPN hangt af van je provider. Veel providers bieden het eerste kanaal van ESPN gratis in het tv pakket. Om het aanbod van de zender op alle vier kanalen te zien heb je een abonnement nodig. Ziggo biedt kosteloos ESPN 1 aan bij alle tv pakketten. Om alle kanalen van ESPN live te zien betalen klanten € 17,95 per maand. Geregeld heeft Ziggo aanbiedingen, zo ook voor extra zenderpakketten. Bijvoorbeeld de actie 6 maanden 50% korting op ESPN Compleet.

FAQ

1. Wat kost ESPN bij Ziggo?

ESPN zit standaard in alle TV abonnementen bij Ziggo. ESPN Compleet kost € 17,95 per maand en is maandelijks opzegbaar.

2. Welke kanaal staat ESPN?

ESPN kijk je bij Ziggo op kanaal 421, 422, 423, 424 en 425.

GratisTabletOnline