Ziggo aanbieding

Ziggo aanbieding

Ben je op zoek naar de beste aanbieding van Ziggo? Regelmatig heeft Ziggo acties met kortingen voor nieuwe klanten. Overstappen naar Ziggo is nog leuker met aanbiedingen. De beste aanbiedingen voor nieuwe en bestaande klanten vind je hier op deze pagina.

Ziggo Alles in 1 pakket aanbieding

Ziggo heeft meerdere Alles in 1 pakketten die je met elkaar kunt vergelijken. Zo’n abonnement bestaat uit internet, televisie en vaste telefonie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een eigen pakket samen te stellen. Waarbij je de keuze hebt om alleen internet en tv te kiezen of alleen internet. Bij alle pakketten kunnen nieuwe klanten kiezen voor een aanbieding. Kies op de website van Ziggo.nl de aanbieding dat het beste bij jou past.

Alles in 1Prijs p/m50% korting (6 maanden)Besparing
Start€ 59,-€ 29,50€ 177,-
Start XXL€ 63,50€ 31,-€ 190,50
Complete€ 74,-€ 37,-€ 222,-
Max€ 93,50€ 46,75,-€ 280,50
Giga€ 95,-€ 48,-€ 288,-

Overzicht met alle Ziggo aanbiedingen

Ziggo aanbiedingHieronder vind je een overzicht van de aanbiedingen die je bij Ziggo kunt kiezen. Op Ziggo.nl staan de meest recente acties.

9 maanden 50% korting

  • Bij deze aanbieding van Ziggo ontvang je op de pakketten van Alles in 1 of Internet + TV minimaal 9 maanden lang 50% korting. Hiermee bespaar je dus al gauw tientallen euro’s.

3 maanden 50% korting

  • Liever alleen internet dan ontvang je vanaf 3 maanden 50% korting op alle Internet Only pakketten.

Ziggo Sprinters

  • Zo nu en dan heeft de provider met Ziggo Sprinters tijdelijk interessante acties waar je niet omheen kunt. Nieuwe klanten ontvangen bij internet & tv 12 maanden lang 50% korting. En met Internet Only 6 maanden 50% korting.

Gratis twee SmartWifi pods

  • Zolang je klant bent bij Ziggo ontvang je gratis 2 SmartWifi pods bij deze aanbieding. Overal in huis de perfecte Wifi-verbinding. Bij een internet only abonnement kun je alleen kiezen voor 2 gratis SmartWifi Pods of 50% korting voor de eerste 6 maanden.

ESPN bij Ziggo

  • Klanten van Ziggo krijgen het eerste kanaal van ESPN gratis. Met ESPN kunnen klanten met minimaal TV Start of TV Standaard iedere week naar live wedstrijden van de Eredivisie en UEFA kijken. Naast voetbal biedt ESPN ook sportnieuws, documentaires en live verslagen. ESPN is beschikbaar op kanaal 421. Om de extra kanalen van ESPN te ontvangen kun je een aanvullende ESPN Compleet abonnement nemen voor € 17,95 p/m. Wanneer er een aanbieding is ontvang je 4 maanden 50% korting bij ESPN Compleet.

Sport Compleet 12 maanden gratis

  • Kijk je liever naar sport? Kies dan voor de Sport Compleet aanbieding en voeg deze toe aan je pakket. Sport Compleet is de combinatie van ESPN Compleet + Ziggo Sport Totaal. De normale prijs voor Sport Compleet is € 22,95 per maand. Hiermee bespaar je al gauw € 275,40. Het abonnement loopt na 12 maanden automatisch af.

Ziggo Sport Totaal

  • Naast extra sportzenders heeft Ziggo ook een eigen sportkanaal. Met Ziggo Sport Totaal hebben sportliefhebbers keuze uit zes verschillende kanalen en sporten. Nu en dan heeft is er een actie bij de Ziggo Sport Totaal. Normaal betaal je kost € 14,95 per maand, maar wanneer er een aanbieding is kan je 4 maanden met 50% korting kijken naar je favoriete sport.

Voordeel voor Vodafone klanten bij Ziggo

  • Vodafone klanten krijgen tot € 7,50 korting per maand en dubbel data als ze ook Ziggo internet hebben op hetzelfde adres. Bovendien krijg je een extra tv-pakket en Ziggo Safe Online XL.

Movies en Series XL

  • Bij de pakketten van Complete en Max ontvangen filmliefhebbers standaard Movies & Series. Heb je dit niet in je pakket, dan kun je kiezen voor de aanbieding met 4 maanden 50% korting op Movies & Series XL. De eerste vier maanden betaal je € 5,95 en daarna de normale prijs van € 11,95.

Netflix en Videoland 12 maanden cadeau

  • Breid het aanbod van televisie uit met gratis 12 maanden Netflix en Videoland, ook als je al gebruik maakt van deze streamingdiensten. Hoe je deze aanbieding kan activeren lees je op Ziggo.nl.

Aanbieding voor bestaande klanten

Bestaande klanten stellen vaker de vraag of het mogelijk is om te profiteren van de actuele aanbiedingen. Over het algemeen gelden de Ziggo aanbiedingen alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten die gebruik willen maken van de acties komen vaak niet in aanmerking. Voor de mogelijkheden kan je contact opnemen met de Ziggo klantenservice.

Ziggo zakelijk aanbieding

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten biedt Ziggo aanbiedingen. Het voordeel voor zakelijke klanten van Ziggo is net anders dan bij de particulieren. Zo krijg je bij een zakelijk abonnement de eerste 3 maanden gratis. Plus met het zakelijk internetpakket ontvang je gratis 2 SmartWifi pods.

Kies voor Ziggo

Zoals elk provider heeft Ziggo ook aanbiedingen om jou binnen te halen. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Ziggo. En omdat Ziggo samenwerkt met Vodafone ontvang je ook nog eens korting op je mobiel abonnement. Bij Ziggo stel je zelf een pakket samen voor internet, tv en bellen. Twijfel je nog? Lees de reviews van de Consumentenbond. Benieuwd naar de Ziggo aanbiedingen van dit moment? Bekijk de actuele acties op Ziggo.nl.

FAQ

1. Welke aanbiedingen heeft Ziggo?

De Ziggo aanbiedingen variëren van 50% korting op je maandbedrag, gratis wifi-versterkers of extra tv-zenders.

2. Zijn de aanbiedingen ook geldig voor bestaande klanten?

Als je wilt weten wat er mogelijk is bij jouw pakket kun je contact opnemen met de Ziggo klantenservice.

GratisTabletOnline