KPN SuperWifi

KPN SuperWifi

Wanneer het gaat over Wifi is maar één ding belangrijk, je wilt dat het optimaal werkt. Overal in huis met meerdere mensen tegelijk streamen en internetten. Als je zeker wilt zijn van perfect bereik in je huis dan is KPN SuperWifi de oplossing. Van je woonkamer tot aan de zolder. Gebruik de KPN Super Wifi punten samen met de v8, v9 of v10 modem van KPN.

KPN SuperWifi punten kopen

Bij een nieuw internetabonnement van KPN ontvang je 2 SuperWifi punten cadeau ter waarde van € 199,-. Deze aanbieding geldt voor nieuwe klanten die overstappen. De SuperWifi punten zijn daarnaast ook los verkrijgbaar via de webshop.

Voordelen van KPN SuperWifi versterker

KPN SuperWifiMet KPN SuperWifi heb je geen internetkabels meer nodig, alleen een stekker in het stopcontact. Na de installatie van KPN SuperWifi wordt automatisch de WiFi overgenomen van je modem. Installeren gaat eenvoudig en je maakt gebruik van de nieuwste mesh-technologie. Als jij en je andere gezinsleden ook vaak gebruik maken van internet, dan is het fijn als de verbinding stabiel is en dat jij er altijd op kunt rekenen dat het werkt. Een zwak signaal is echt verleden tijd wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor KPN SuperWifi.

KPN SuperWifi aansluiten

Installeren van KPN SuperWifi kan met enkele stappen. Middels de Thuis app wordt het installeren van de SuperWifi punten nog eenvoudiger. Via de app kun je het netwerk in je woning beheren. Het eerste punt sluit je aan op het modem en de tweede zet je op de plek waar je het WiFi-signaal wilt verbeteren. Met de KPN SuperWifi zet je eenvoudig een mesh-netwerk op. Wanneer je alles hebt ingesteld kun je het netwerk testen met de KPN speedtest.

Hoe moet je SuperWifi punten installeren?

  1. Sluit de kabels aan op de ethernetpoort van de SuperWifi punt en van de Experia Box.
  2. Doe de stroomadapter in het stopcontact. Druk op de aan- en uit knop.
  3. Om de tweede SuperWifi punt aan te sluiten volg je dezelfde stappen als bij de eerste punt.
  4. Koppel de tweede SuperWifi los en kies een plek om de tweede punt te plaatsen. Als het lampje groen band is de locatie uitstekend.

Handleiding

Lukt de aansluiting niet helemaal? Ga naar de website van KPN voor de complete SuperWifi handleiding.

LAN-aansluiting1x
Snelheid1000 Mbit/s
Dualband2,4GHz en 5Ghz
Hoogte17,2 cm
Breedte17,2 cm
Diepte3,1 cm

Wat betekent de kleur van het lampje?

  • Groen: de verbinding is actief.
  • Rood: er is geen verbinding. Controleer de kabel tussen de modem en de eerste SuperWifi punt.
  • Oranje: de verbinding tussen de SuperWifi punten is slecht. Verplaats de Wifipunt naar een andere plek.
  • Blauw: een update wordt uitgevoerd.
  • Paars: Herstart de KPN SuperWifi punt en doe de aansluiting opnieuw.

Kies voor KPN SuperWifi

De ervaringen met de SuperWifi zijn over het algemeen positief. Met de zwarte SuperWifi punten ben je klaar voor de toekomst, deze zijn voorzien van Wifi 6 ondersteuning. KPN SuperWifi is ideaal voor plekken met slecht Wifi-signaal. Zonder haperingen bingewatchen van je favoriete Netflix series. Naast KPN SuperWifi zijn er ook andere manieren waarop je jouw Wifi kunt verbeteren.

Nieuw: KPN SuperWifi 2

KPN SuperWifi is vernieuwd. De nieuwe versie is voorzien van Wifi 6. Dat betekent nog snellere en stabielere Wifi op verschillende apparaten tegelijk. Naast deze verbetering heeft elk punt een extra ethernetaansluiting erbij gekregen. De behuizing is niet meer wit, maar zwart. En vervangen door gerecycled plastic. De nieuwe SuperWifi 2 werkt niet met de V10A modem, omdat deze geen Wifi 6 ondersteunt.

FAQ

1. Wat is KPN SuperWifi?

De KPN SuperWifi punten zorgen voor een optimaal bereik en snelheid in huis.

2. Hoeveel kost KPN SuperWifi?

Eén wifi punt voor € 99,- en twee punten voor € 199,-.