KPN SuperWifi

KPN SuperWifi

KPN SuperWifi kan je helpen als je last hebt van een slecht Wi-Fi signaal. Je wil overal in je woning streamen en internetten. Daarvoor heb je soms meer nodig dan de gewone Wi-Fi versterker. Met KPN SuperWifi heb je in iedere hoek van je woning een optimale snelheid. Je doet de stekker in het stopcontact en het werkt, dat wil jij toch ook? Je wil niet iedere keer een gesprek onderbreken, of ineens een film opnieuw moeten kijken, dit is alleen maar vervelend. Het is fijner als alles goed werkt en dat de signaalsterkte goed is. Dat is waar je bij KPN SuperWifi echt op kunt rekenen. Gebruik de KPN Super Wifipunten samen met de v8, v9, v10 of v10a modem van KPN.

KPN SuperWifi punten kopen

Voor wie overstapt naar KPN is er tijdelijke een aanbieding met de KPN SuperWifi. Bij het overstappen ontvang je gratis twee SuperWifi punten ter waarde van € 199,-. De SuperWifi punten zijn daarnaast ook los verkrijgbaar via de webshop van KPN. Ideaal als je het Wifi netwerk op andere plekken in het huis wilt versterken.

Voordelen van KPN SuperWifi versterker

Met KPN SuperWifi heb je geen internetkabels meer nodig, alleen een stekker in het stopcontact. Na de installatie van KPN SuperWifi wordt automatisch de WiFi overgenomen van je modem. Installeren gaat eenvoudig en je maakt gebruik van de nieuwste mesh-technologie. Als jij en je andere gezinsleden ook vaak gebruik maken van internet, dan is het fijn als de verbinding stabiel is en dat jij er altijd op kunt rekenen dat het werkt. Een zwak signaal is echt verleden tijd wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor KPN SuperWifi.

KPN SuperWifi aansluiten

KPN SuperWifiInstalleren van KPN SuperWifi kan met enkele stappen. Middels de Thuis app wordt het installeren van de SuperWifi punten nog eenvoudiger. Via de app kun je het netwerk in je woning beheren. Het eerste punt sluit je aan op het modem en de tweede plaats op de plek waar je het WiFi-signaal wilt verbeteren. Met de KPN SuperWifi zet je eenvoudig een mesh-netwerk op. Wanneer je alles hebt ingesteld kun je het netwerk testen met de KPN speedtest.

Hoe moet je SuperWifi punten installeren?

  1. Sluit de kabels aan op de ethernetpoort van de SuperWifi punt en van de Experia Box.
  2. Doe de stroomadapter in het stopcontact. Druk op de aan- en uit knop.
  3. Om de tweede SuperWifi punt aan te sluiten volg je dezelfde stappen als bij de eerste punt.
  4. Koppel de tweede SuperWifi los en kies een plek om de tweede punt te plaatsen. Als het lampje groen band is de locatie uitstekend.

Handleiding

Lukt de aansluiting niet helemaal? Ga naar de website van KPN voor de complete SuperWifi handleiding.

LAN-aansluiting1x
Snelheid1000 Mbit/s
Dualband2,4GHz en 5Ghz
Hoogte17,2 cm
Breedte17,2 cm
Diepte3,1 cm

Wat betekent de kleur van het lampje?

  • Groen: de verbinding is actief.
  • Rood: er is geen verbinding. Controleer de kabel tussen de modem en de eerste SuperWifi punt.
  • Oranje: de verbinding tussen de SuperWifi punten is slecht. Verplaats de Wifipunt naar een andere plek.
  • Blauw: een update wordt uitgevoerd.
  • Paars: Herstart de KPN SuperWifi punt en doe de aansluiting opnieuw.

Kies voor KPN SuperWifi

Je maakt voor je werk misschien veel gebruik van internet, maar ook thuis wil je gewoon in je vrije tijd goed kunnen internetten. Maar helaas tref je het steeds vaker dat het Wi-Fi signaal slecht is. Dit kan komen, omdat het bereik niet goed is. Maar het kan ook zijn dat je te ver van het kastje af zit en dat je daardoor af en toe wat signaal binnenkrijgt. Dit is vervelend, want je wil gewoon optimaal gebruik kunnen maken van Wi-Fi. Verbinding die hapert of het wegvallen van je internet tijdens het bingewatchen van je favoriete Netflix serie. Hoe dan ook zijn er altijd wat oorzaken te bedenken voor een slecht Wi-Fi signaal, maar je kunt je beter richten op oplossingen zoals KPN SuperWifi.

Nieuw: KPN SuperWifi 2

Met de nieuwste versie van SuperWifi maak je gebruik van de nieuwste generatie draadloos internet. Met Wifi 6 kun je meerdere apparaten tegelijkertijd voorzien van snel internet. Naast deze technische verbetering heeft elk punt een extra ethernetaansluiting erbij gekregen. De behuizing is vervangen van wit naar zwart. Klanten die SuperWifi bestellen krijgen de vernieuwde variant geleverd.

FAQ

1. Wat is KPN SuperWifi?

Met de KPN SuperWifi punten kunnen klanten de wifi-verbinding uitbreiden door het huis.

2. Hoeveel kost KPN SuperWifi?

Er zijn verschillende pakketten leverbaar. Eén wifi punt voor € 79,-, twee punten voor € 149,- en drie punten voor € 199,-.