KPN SuperWifi

KPN SuperWifi

Wifi verbeteren zonder extra kabels? Wanneer het gaat over Wifi is maar één ding belangrijk, je wilt overal in huis de beste dekking. Als je zeker wilt zijn van perfect bereik in en rondom je huis dan is KPN SuperWifi de oplossing. Van je woonkamer tot aan de zolder. Gebruik de KPN Super Wifi punten samen met de v8, v9 of v10 modem van KPN.

Wat is KPN SuperWifi?

KPN SuperWifiMet KPN SuperWifi heb je geen internetkabels meer nodig, alleen een stekker in het stopcontact. Na de installatie van KPN SuperWifi wordt automatisch de Wifi overgenomen van je modem. Installeren gaat eenvoudig en je maakt gebruik van de nieuwste mesh-technologie. Als jij en je andere gezinsleden ook vaak gebruik maken van internet, dan is het fijn als de verbinding stabiel is en dat jij er altijd op kunt rekenen dat het werkt. Een zwak signaal is echt verleden tijd wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor KPN SuperWifi.

Hoeveel KPN SuperWifi punten heb je nodig?

Over het algemeen heb je voldoende aan 2 SuperWifi punten voor een goede wifi-dekking. Echter kan een extra SuperWifi punt nodig zijn. Het is belangrijk om de KPN SuperWifi punten altijd te gebruiken in combinatie met een V8, V9, V10, V10A, Box 12 of Box 14 modem van KPN. Als je twijfelt over het aantal punten gebruik dan de Wifi Manager van KPN. Naast KPN SuperWifi zijn er ook andere manieren waarop je jouw Wifi kunt verbeteren.

KPN SuperWifi aansluiten

Installeren van KPN SuperWifi kan met enkele stappen. Met de Thuis app wordt het installeren van de SuperWifi punten nog eenvoudiger. Het eerste punt sluit je aan op het modem en de tweede zet je op de plek waar je het Wifi signaal wilt verbeteren. Wanneer je alles hebt ingesteld kun je de snelheid testen met de KPN speedtest.

Hoe moet je SuperWifi punten installeren?

  1. Sluit de kabels aan op de ethernetpoort van de SuperWifi punt en van de Experia Box.
  2. Doe de stroomadapter in het stopcontact. Druk op de aan- en uit knop.
  3. Om de tweede SuperWifi punt aan te sluiten volg je dezelfde stappen als bij de eerste punt.
  4. Koppel de tweede SuperWifi los en kies een plek om de tweede punt te plaatsen. Als het lampje groen band is de locatie uitstekend.

Wat betekent de kleur van het lampje?

  • Groen: de verbinding is actief.
  • Rood: er is geen verbinding. Controleer de kabel tussen de modem en de eerste SuperWifi punt.
  • Oranje: de verbinding tussen de SuperWifi punten is slecht. Verplaats de Wifi punt naar een andere plek.
  • Blauw: een update wordt uitgevoerd.
  • Paars: Herstart de KPN SuperWifi punt en doe de aansluiting opnieuw.

KPN SuperWifi punten kopen

Bij een nieuw internetabonnement van KPN ontvang je 2 SuperWifi punten cadeau ter waarde van € 199,-. Deze aanbieding geldt voor nieuwe klanten die overstappen. De SuperWifi punten zijn daarnaast ook los verkrijgbaar via de webshop.

Nieuw: KPN SuperWifi 2

KPN SuperWifi 2 herken je aan de zwarte kleur. Daarnaast is de nieuwe versie is voorzien van Wifi 6. Dat is nog snellere en stabielere Wifi op verschillende apparaten tegelijk. Ook is elk punt voorzien van een extra ethernetaansluiting. De nieuwe SuperWifi 2 werkt niet met de V10A modem, omdat deze geen Wifi 6 ondersteunt.

FAQ

1. Wat is KPN SuperWifi?

De KPN SuperWifi punten zorgen voor een optimaal bereik en snelheid in huis.

2. Hoeveel kost KPN SuperWifi?

Eén wifi punt voor € 99,- en twee punten voor € 199,-.

Meer over KPN SuperWifi vind je op: https://www.kpn.com/internet/wifi/superwifi.

GratisTabletOnline