KPN

KPN

KPN is een provider op het gebied van internet, mobiel, televisie en vast bellen. Al jarenlang levert het bedrijf verschillende diensten aan voor particulieren en zakelijke klanten. De provider heeft verschillende pakketten om zo aan de wens van de consument te voldoen. Zo zien we naast alles in 1 pakketten ook de abonnementen met alleen internet. Wist je dat KPN ook glasvezel internet heeft. Doe de postcodecheck.

Alleen internet

KPNKlanten hebben steeds mee behoefte aan het samenstellen van pakketten. Als je minder televisie kijkt, maar meer naar streaming dan is zo’n pakket met alleen internet ideaal. Een bewuste keuze en het kan je enkele euro’s per maand besparen.

Internet plus televisie

Wil je dan alsnog een televisiepakket bij je abonnement nemen, kies dan voor internet en tv. Met KPN TV+ heb je dan toegang tot 65 zenders.

Alles in 1

KPN alles in 1 is internet, televisie en mobiel samen in één pakket. Bij KPN profiteer je van extra korting als je verschillende producten met elkaar combineert. Wat vinden klanten van KPN? Bekijk de ervaringen en reviews van KPN klanten op websites als Consumentenbond en Trustpilot. En wie weet stap jij over naar KPN.

Glasvezel van KPN

Naast kabel levert KPN ook glasvezel internet aan die klanten waar het beschikbaar is. Bij KPN heb je ruime keuze aan glasvezel abonnementen tot wel 1 Gbit/s snelheid. Je ontdekt de mogelijkheden met de glasvezelcheck.
GratisTabletOnline