HBO Max

HBO Max

Kort na de lancering van Viaplay krijgt Nederland een nieuwe streamingdienst erbij. Vanaf 8 maart 2022 is HBO Max nu beschikbaar voor iedereen. Het aanbod van de streamingdienst bestaat uit films en series van Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network en Max Originals. Met de komst van HBO Max krijgen bestaande streamingdiensten als Netflix een nieuwe concurrent erbij. Benieuwd naar het aanbod en kosten van HBO Max?

Wat kost een abonnement op HBO Max?

Bij HBO Max heb je keuze uit twee verschillende abonnementen: Basic en Standaard. Met de goedkoopste Basic abonnement van € 2,99 per maand kijk je films en series in 720p beeldkwaliteit en kun je maar op één apparaat tegelijk streamen. Voor paar euro meer kijk alles in 1080p of geselecteerde titels in 4K. Met een Standaard abonnement kun je op drie apparaten tegelijk streamen. Als je na 31 maart 2022 een abonnement neemt, dan betaal je de reguliere prijs van € 5,99 voor Basic of € 7,99 voor Standaard. Naast een maandelijks abonnement bied HBO Max ook een jaarlijkse facturering aan. In Nederland ondersteunt HBO Max Visa, Mastercard, PayPal en iDEAL. Je abonnement wordt elke maand of elk jaar automatisch verlengd totdat je het opzegt.

AbonnementPer maandPer jaar
Basic€ 5,99€ 59,99
Standaard€ 46,99€ 7,99

Heeft HBO Max een proefabonnement?

Hoewel sommige streamingdiensten als Amazon Prime Video en Videoland een gratis proefperiode hebben, is het bij HBO Max niet mogelijk. Bij HBO Max moet je direct een abonnement nemen en kun je het later opzeggen als je niet tevreden bent. Voor de snelle beslissers heeft HBO Max een actie van 50% korting voor altijd. Deze aanbieding is geldig vanaf 8 maart 2022 tot en met 31 maart 2022. De aanbieding vervalt als je het abonnement opzegt, wijzigt, geen geldige betalingsmethode hebt of niet aan de voorwaarden voldoet. Ga naar hbomax.com voor de voorwaarden.

HBO Max aanbod

Met de lancering van HBO Max in Nederland ben je natuurlijk benieuwd welke films en series je kunt kijken. Klassieke films, series en cartoons die iedereen wel herkent van vroeger vind je bij HBO Max. Wat dacht je van bekende titels als Game of Thrones, The Flight Attendant, Sex and the City, The Big Bang Theory, Friends en The Sopranos. Dat is niet alles. Daarnaast kijk je met HBO Max Originals naar het aanbod die speciaal gemaakt zijn voor HBO. Ook voor het aanbod films zit je bij HBO Max op de juiste plek. Fan van fantasy? Urenlang kijkplezier met films als Matrix, Harry Potter, Lord of the Rings en The Hobbit. Ook voor ouders met kinderen is er voldoende aanbod net als bij Disney+. HBO Max brengt je terug in de tijd. Zo kun je titels kijken die je vroeger ook keek. Cartoon films van Tom & Jerry, Looney Tunes, Space Jam, Scooby-Doo of Lego Batman. Voor jong en oud is HBO Max de streamingdienst. Wist je dat bioscoopfilms van Warner na 45 dagen ook te zien zijn op HBO Max?

Maximaal 5 profielen

De meeste mensen delen graag een account als ze een abonnement hebben bij een streamingdienst. Bij HBO Max kun je per account maximaal 5 profielen maken. Er zijn twee verschillende profielen, voor volwassenen en kinderen. Elk profiel kan je voorzien van een naam en profielfoto.

FunctiesBasicStandaard
Ouderlijk toezichtJaJa
Aantal profielen55
Videokwaliteit720p1080p / 4K UHD bij geselecteerde titels
Aantal downloads55
Tegelijk streamen1 apparaat3 apparaten

Ziggo

In Nederland had HBO een samenwerking met Ziggo. Klanten van Ziggo konden dan naar het aanbod van HBO kijken via de provider. Nu HBO met een eigen streamingdienst komt zullen de meeste films en series verdwijnen bij Ziggo. Wil je toch het aanbod van HBO Max kijken, dan moet je een losse abonnement nemen.

KPN

Vanaf september 2022 kunnen klanten HBO Max toevoegen aan hun bestaande abonnement bij KPN via MijnKPN. Tijdens de introductie krijgen klanten de streamingdienst drie maanden als cadeau in combinatie met internet / televisie.

Chromecast

Met Google Chromecast kun je naar je favoriete HBO Max films en series kijken op een grote scherm. Voordat je HBO Max kunt gebruiken met de Chromecast, moet je eerst de Google Home app installeren en instellen.

  • Sluit de Chromecast aan op een HDMI-poort van je tv.
  • Verbind de Chromecast en je smartphone met hetzelfde WiFi netwerk.
  • Open de HBO Max app, kies voor de Chromecast in de lijst met beschikbare apparaten.
  • Selecteer een film of serie na keuze.

FAQ

1. Wat is HBO Max?

HBO Max is een streamingdienst met films en series van Warner Bros., HBO, Max Originals, DC en Cartoon Network.

2. Hoeveel kost abonnement bij HBO Max?

Een Basic abonnement kost € 5,99 en Standaard € 7,99 per maand.

3. Op hoeveel apparaten kan je HBO Max kijken?

Met een Basic abonnement stream je op 1 apparaat tegelijk en Standaard op 3 apparaten.

4. Is HBO Max beschikbaar bij Ziggo en KPN?

Nee, op dit moment niet. Voor HBO Max heb je een losse abonnement nodig.

GratisTabletOnline