Youfone glasvezel

Youfone glasvezel

Van oudsher is Youfone een telecomprovider met alleen sim only abonnementen voor mobiel. In 2017 is de provider begonnen met het aanbieden van internet, tv en vast bellen via het KPN netwerk. Dat is voordelig internetten en bellen op het premium netwerk. Youfone biedt internet via DSL en glasvezel aan. Doe de postcodecheck bij Youfone en vergelijk alle glasvezel pakketten.

Glasvezel internet van Youfone

Youfone biedt verschillende soorten pakketten aan voor glasvezel. Van alleen internet tot aan alles in 1. Het goedkoopste pakket is alleen internet met 50 Mbit/s. Veel consumenten hebben al voldoende met 200 Mbit/s. Wie behoefte heeft aan supersnel internet kan kiezen voor 1000 Mbit/s. De snelheid die geleverd kan worden is afhankelijk van je adres.

Glasvezel internetPrijs
50 Mbit/s€ 43,-
100 Mbit/s€ 44,50
200 Mbit/s€ 47,-
500 Mbit/s€ 51,-
1000 Mbit/s€ 55,50

Wat zijn de voordelen van Youfone glasvezel?

Youfone glasvezelMet glasvezel ben je klaar voor de toekomst. Het is stabiel en zorgt voor minder storingen. In het kort biedt glasvezel van Youfone snelheid tot maar liefst 1 Gbit/s. Bij Youfone krijg je Premium kwaliteit tegen een voordelige prijs. Kies alleen wat je echt nodig hebt en stel een pakket samen naar eigen wens. Tijdens één van de aanbiedingen voor thuis profiteer je ook nog eens van korting. Geen dag zonder internet met de overstapservice. Ook benieuwd hoe klanten glasvezel van Youfone ervaren? Lees de reviews over Youfone.

Gratis installatie

Kies je voor Youfone glasvezel voor thuis, dan komt de monteur gratis langs voor de installatie. Wel zo fijn als je zelf er niet uit komt.

FAQ

1. Wat kost glasvezel internet bij Youfone?

Het maandbedrag is afhankelijk van hoe je een pakket samenstelt. Wil je overstappen, vergelijk dan altijd. Voor actuele prijzen kijk op Youfone.nl.

2. Welke snelheden biedt Youfone?

Bij Youfone kan je kiezen uit 50 Mbit/s, 100 Mbit/s, 200 Mbit/s, 500 Mbit/s of 1 Gbit/s.

GratisTabletOnline