KPN opzeggen

KPN opzeggen

Stap je over naar een nieuwe provider? Het opzeggen van je KPN abonnement is zo geregeld. Je doet het opzeggen eenvoudig online via MijnKPN of telefonisch. Wil je het liever op een andere manier regelen, dat kan. Geef de opzegging online door of stuur een aangetekende brief.

KPN abonnement opzeggen

Als het aanbod van KPN niet meer past bij je wensen kun je het contract of abonnement opzeggen. Je kunt er ook voor kiezen om het abonnement aan te passen. Zo kun je diensten uitschakelen die niet meer van toepassing zijn, bijvoorbeeld vaste telefoon of digitenne. Je bespaard dus geld op je maandelijkse kosten. Misschien ben je ontevreden over de service door teveel storingen en ben je overtuigd van een andere aanbieder. Vergelijk het pakket en voorwaarden met je huidige provider. Voordat je overstapt doe eerst een postcodecheck om te zien of de provider op jouw adres services kan leveren.

Hoe werkt abonnement opzeggen?

Er zijn meerdere manieren om je abonnement op te zeggen. De snelste manier is via de klantenservice. De KPN klantenservice is bereikbaar op 0800 – 0402. Liever alles zelf doen? Met MijnKPN regel je alles voor je abonnement Stuur een brief of gebruik de online opzegformulier op de website van KPN.nl.

Mobiel

Bij het afsluiten van een mobiel abonnement heb je een contract van één of twee jaar. Na het contract heb je een opzegtermijn van 1 maand. Het begin en einddatum staat op je contract en MijnKPN.

Vaste telefoon

Bij oude pakketten of abonnementen van KPN is vaste telefonie een onderdeel van het pakket. In sommige gevallen moet je dan overstappen naar een andere abonnement, bijvoorbeeld Hussel. Bedenk goed of deze keuze voordeliger is. Kijk op de factuur of MijnKPN om te zien of vaste telefoon los erbij zit.

Ga je samenwonen?

Er veranderd veel als je gaat samenwonen. Heeft jouw vriend of vriendin ook een KPN abonnement? Dan is het slim om één abonnement op te zeggen. Ook als de contract nog niet voorbij is. Geef via deze formulier de opzegging door aan KPN.

Schriftelijk opzeggen? Stuur de brief naar:

  • T.a.v. Opzeggen, Postbus 235, 2400 AE Alphen aan den Rijn.

Internet opzeggen bij KPN

KPN opzeggenWil je internetabonnement van KPN opzeggen, omdat je gaat overstappen of elders een andere aanbieding hebt gezien? Wat je reden ook is, opzeggen kan je eenvoudig online of via de klantenservice regelen. Het is goed om te weten dat diensten die verbonden zijn met je internetabonnement zoals televisie, bellen, e-mailadressen worden beëindigd.

Digitenne opzeggen

Digitenne bij iTV kan je eenvoudig via MijnKPN opzeggen. Een los Digitenne abonnement kan je alleen opzeggen via de klantenservice. Bel naar 0800 – 0402.

FAQ

1. Hoe kan je KPN opzeggen?

Opzeggen van je KPN abonnement kan telefonisch en online via het opzegformulier.

2. Wat is de opzegtermijn bij KPN?

Na het aflopen van je contract meestal één maand.