KPN opzeggen

KPN opzeggen

Stap je over naar een nieuwe provider? Wat de reden ook is voor het opzeggen, de opzegging van je KPN abonnement is zo geregeld. De snelste manier van opzeggen is door te bellen. Je kan ook online of per brief de opzegging doorgeven. Gebruik de overstapservice bij je nieuwe provider, dan zegt de nieuwe aanbieder het abonnement op. Zo hoef je zelf niks te regelen.

KPN abonnement opzeggen

Als je een abonnement bij KPN wilt opzeggen, zijn er verschillende manieren om dit te doen. Het snelste manier is door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice, maar je kunt ook online via de website van KPN de opzegging doorgeven. Misschien ben je ontevreden over de service door teveel storingen en ben je overtuigd van een andere provider. Doe eerst een postcodecheck voordat je overstapt om te zien of de provider op jouw adres diensten kan leveren. Hoe lang je vast zit aan het abonnement hangt af van de contract. Over het algemeen is dit één of twee jaar. Is de looptijd van het abonnement voorbij? Dan kun je het kosteloos op elk moment opzeggen.

Hoe werkt abonnement opzeggen?

KPN opzeggenEr zijn meerdere manieren om je abonnement op te zeggen. De snelste manier is via de klantenservice. De KPN klantenservice is bereikbaar op 0800 – 0402. Stuur een brief of gebruik de online opzegformulier op de website van KPN.nl. Opzeggen is meestal niet nodig als je het abonnement wilt aanpassen. Via MijnKPN kunnen diensten en producten worden aan- en uitgezet.

Waar moet je op letten bij het opzeggen?

Check vooraf de datum van het contract. Bij het aflopen van het abonnement heb je een opzegtermijn van 1 maand. Controleer of je een bevestiging hebt ontvangen van de opzegging. KPN kan je vragen om het apparatuur zoals het modem terug te sturen.

Mobiel opzeggen

Bij het afsluiten van een mobiel abonnement heb je een contract van één of twee jaar. Na het contract heb je een opzegtermijn van 1 maand. Het begin en einddatum staat op je contract en MijnKPN.

Internet opzeggen bij KPN

Wil je internetabonnement van KPN opzeggen, omdat je gaat overstappen of elders een andere aanbieding hebt gezien? Het is goed om te weten dat diensten die verbonden zijn met je internetabonnement zoals televisie, bellen, e-mailadressen worden beëindigd.

Digitenne opzeggen

Voor de opzegging van Digitenne heb je de klantnummer en smartcardnummer nodig. Neem contact op met de klantenservice om een losse Digitenne abonnement op te zeggen. Bel naar 0800 – 0402.

Opzeggen bij overlijden

Het abonnement opzeggen bij overlijden kan je online doorgeven. Wil je het abonnement blijven gebruiken, dan moet je het overzetten op een andere naam.

Vaste telefoon

Bij oude abonnementen van KPN is vaste telefonie een onderdeel van het pakket. In sommige gevallen moet je dan overstappen naar een andere abonnement zonder vast bellen. Heb je KPN Hussel, dan is het mogelijk om de vaste telefoon uit en aan te zetten in MijnKPN.

Ga je samenwonen?

Er veranderd veel als je gaat samenwonen. Heeft jouw vriend of vriendin ook een KPN abonnement? Dan is het slim om één abonnement op te zeggen. Ook als de contract nog niet voorbij is. Geef de opzegging door via de online formulier.

Schriftelijk opzeggen? Stuur de brief naar:

  • T.a.v. Opzeggen, Postbus 235, 2400 AE Alphen aan den Rijn.

Veelgestelde vragen over KPN opzeggen

1. Hoe kan je KPN opzeggen?

Opzeggen van je KPN abonnement kan telefonisch en online via het opzegformulier.

2. Wat is de opzegtermijn bij KPN?

Na het aflopen van je contract meestal één maand.

Meer over KPN abonnement opzeggen vind je op: https://www.kpn.com/service/administratie/opzeggen.htm.

GratisTabletOnline