KPN TV+

KPN TV+

Zap van een zender door naar je favoriete streamingdienst. Met KPN TV+ heb je alles op één plek. Dat is live televisie kijken en streamen. KPN TV+ is de opvolger van de interactieve tv.

KPN TV+ met zenders

KPN TV+KPN TV+ bestaat uit twee abonnementen, met en zonder televisiezenders. Het abonnement met 65 televisie zenders inclusief ESPN biedt de klanten de meeste entertainment en beste kijkervaring. En dit voor € 12,50 per maand. Daarnaast kun je tot 7 dagen terugkijken als je je favoriete programma hebt gemist. Download de KPN TV app en kijk waar dan ook naar televisie.

KPN TV+ alleen streamen

Als je weinig tot geen televisie kijkt, maar vaker films en series streamt heeft KPN TV+ een speciale abonnement voor € 3,50. Makkelijk zoeken door al je streamingapps en toegang tot KPN Pluspakket. En wil je achteraf alsnog zenders ontvangen? Je kan het KPN TV+ abonnement eenvoudig aanpassen via MijnKPN.
FunctiesAlleen streamenAlleen zenders
Films en series uit het KPN PluspakketJax
Meer dan 65 tv-zenders incl. ESPNxJa
5000 apps en games via Google PlayJaJa
Huur films via Pathe ThuisJaJa
Losse wedstrijden kopenJaJa
Live tv pauzeren en tot zeven dagen terugkijkenxJa
€ 3,50€ 12,50

De KPN TV+ Box

Bijna alle apps van de streamingdiensten staan geïnstalleerd op de KPN TV+ box. Eenvoudig overschakelen van Netflix of Disney+ naar een zender. Via Google Play heb je direct toegang tot alle andere apps die je kunt installeren. In het menu kan je elk streamingdienst aan- en uitzetten. Geen abonnement, maar liever een film huren? Bekijk het Pathé Thuis aanbod. Ook dit geldt voor voetbalwedstrijden die je los kunt kopen.

Vergelijking met Ziggo

In vergelijking met Ziggo is er bijna geen prijsverschil. Wanneer je internet van KPN combineert met KPN TV+ betaal je per maand € 55,-. Bij Ziggo betaal je voor Internet Start en TV maandelijks € 55,50. Momenteel is er een aanbieding met 1 jaar gratis KPN TV+ voor nieuwe klanten. Er is ook een alternatief en dat is NLZIET.

Veelgestelde vragen over KPN TV+

1. Wat is KPN TV+?

KPN TV+ is een nieuwe manier van televisie kijken. Met een abonnement op KPN TV+ kun je kiezen uit zenders of alleen streamen.

2. Hoeveel kost abonnement bij KPN TV+?

Bij KPN TV+ is er keuze uit twee abonnementen, alleen streamen voor € 3,50 per maand of met tv zenders voor € 12,50. KPN TV+ is alleen mogelijk in combinatie met internet abonnement van KPN.

GratisTabletOnline