Hollandsnieuwe Sim Only

Hollandsnieuwe Sim Only

Niet te veel betalen voor een sim only abonnement? Bij Hollandsnieuwe ben je aan het juiste adres. De provider voor mensen die verbonden willen zijn, maar niet willen kiezen voor de duurste telefoon of abonnement. Met een sim only van Hollandsnieuwe maak je gebruik van het 4G netwerk van Vodafone. Dat is goedkoop internetten en bellen op één van de beste netwerken.

Sim Only abonnement bij Hollandsnieuwe

Met een sim only van Hollandsnieuwe ben je goedkoper uit, omdat je alleen betaalt voor het abonnement. Geen extra kosten voor een mobiel. Bij Hollandsnieuwe krijg je extra voordeel als je thuis internet hebt van Ziggo. De goedkoopste Sim Only heb je al voor € 7,50 p/m. Kies uit een abonnement van één of twee jaar. Voor meer flexibiliteit is er ook een abonnement van een maand. Bij een één jarig abonnement betaal je € 1,- extra. Kies uit een verschillende internetbundels van 1000 MB tot 10000 MB.

Sim Only1 maand1 jaar2 jaar
1000 MB / MIN / SMS€ 9,50€ 8,50€ 7,50
2500 MB / MIN / SMS€ 10,-€ 9,-€ 8,-
7500 MB / MIN / SMS€ 12,-€ 11,-€ 10,-
10000 MB / MIN / SMS€ 14,-€ 13,-€ 12,-

Hollandsnieuwe Sim OnlyHollandsnieuwe onbeperkt internet

Op dit moment is een sim only met onbeperkt internet niet beschikbaar bij Hollandsnieuwe. Het hoogste bundel met internet is 10.000 MB.

Hoe werkt Sim Only van Hollandsnieuwe?

Bij Hollandsnieuwe ben je flexibel en stel je zelf een sim only samen. Met sim only van Hollandsnieuwe kun je de hoogte van de bundel elke maand gratis aanpassen, omhoog of omlaag. Klanten bij Hollandsnieuwe bepalen zelf hoe ze bundels gebruiken. Kies je voor een bundel dan is 1 MB = 1 belminuut = 1 sms.

  1. Kies de looptijd van het contract.
  2. Maak keuze uit een bundel.
  3. Ontvang je simkaart binnen twee werkdagen.

Kies Sim Only van Hollandsnieuwe

Wie opzoek is naar een goedkoop abonnement voor mobiel en veel flexibiliteit wil kan terecht bij Hollandsnieuwe. Je bepaalt zelf hoe je de bundel wilt gebruiken. Eenvoudig overstappen naar Hollandsnieuwe is zo gedaan met de overstapservice. De provider heeft regelmatig aanbiedingen, zoals korting en geen aansluitkosten. Overtuigd van Hollandsnieuwe? Kortom, bij Hollandsnieuwe heb je uitgebreide dekking van Vodafone, maar tegen een lage prijs. Check de reviews van bestaande klanten.

FAQ

1. Wat is Hollandsnieuwe Sim Only?

Met een sim only van Hollandsnieuwe heb je alleen een simkaart, een abonnement zonder telefoon.

2. Waarom kiezen voor Hollandsnieuwe?

Hollandsnieuwe biedt voordelige abonnementen aan voor mobiel met gratis nummerbehoud. Zij maken gebruik van het Vodafone netwerk.

3. Is 5G beschikbaar bij Hollandsnieuwe?

De opvolger van 4G is 5G. Bij Hollandsnieuwe is dit nog niet beschikbaar.

GratisTabletOnline