Hollandsnieuwe review

Hollandsnieuwe review

Hollandsnieuwe is een budgetprovider en maakt gebruik van het Vodafone netwerk.  De vraag die vaak gesteld wordt is, is Hollandsnieuwe een betrouwbare provider? Deze vraag komt altijd weer terug als consumenten willen overstappen. Ben je ook benieuwd of Hollandsnieuwe bij jou past? Alles over de Hollandsnieuwe reviews en ervaringen vind je op deze pagina.

Trustpilot

Hollandsnieuwe reviewTrustpilot is de website waar klanten van bedrijven een review kunnen plaatsen. Ruim 200 klanten hebben een review achtergelaten bij Trustpilot. De provider heeft een gemiddelde van 2,1 ster. Ongeveer 20% geeft de provider vijf sterren. De meeste reviews gaan over de service en abonnementen.

Consumentenbond

In het onderzoek voor de beste mobiele provider in het vierde kwartaal van 2022 staat Hollandsnieuwe op de vierde plek met een score van 8,7. Voor mobiel bellen scoort de provider een 8,9. Klanten geven Hollandsnieuwe een 9,3 als providerwaardering. Met deze test staat Hollandsnieuwe boven Lebara, Youfone, Tele2 en KPN. Op de website van de Consumentenbond zijn de testuitslagen nogmaals terug te lezen.
GratisTabletOnline