Hollandsnieuwe zakelijk

Hollandsnieuwe zakelijk

Wil je een zakelijk abonnement afsluiten bij Hollandsnieuwe? De sim only bundels van Hollandsnieuwe zijn afgestemd op jouw verbruik. Bij Hollandsnieuwe heb je ruime keuze aan zakelijke abonnementen.

Zakelijk abonnement van Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe zakelijkZakelijke abonnementen van Hollandsnieuwe zijn altijd scherp geprijsd. Een zakelijk abonnement bij Hollandsnieuwe heb je al vanaf € 6,20 exclusief BTW per maand bij een looptijd van twee jaar. Bestel nu een voordelig zakelijk mobiel abonnement of sim only bij Hollandsnieuwe. Overstappen naar Hollandsnieuwe? Maak gebruik van één van de zakelijk aanbiedingen. Alle abonnementen kunnen worden gecombineerd met een smartphone.

Zakelijk bestellen

Vink tijdens het bestellen in je winkelmandje de optie aan voor ‘zakelijke bestelling’. Vul vervolgens je bedrijfsnaam en KVK-nummer in.

Sim Only1 maand (excl. btw)1 jaar (excl. btw)2 jaar (excl. btw)
1000 MB / min / sms€ 7,85€ 7,02€ 6,20
3000 MB / min / sms€ 8,26€ 7,44€ 6,61
5000 MB / min / sms€ 9,09€ 8,26€ 7,44
10.000 MB / min / sms€ 10,74€ 9,92€ 9,09
15.000 MB / min / sms€ 12,40€ 11,57€ 10,74

Voordelen van een zakelijk abonnement

Voor zzp’ers en ondernemers kan het handig zijn om te kiezen voor een zakelijk abonnement. Het is niet verplicht, maar het is wel overzichtelijk voor je administratie. Daarnaast staan de kosten van je abonnement staan ook exclusief btw op je factuur. Hollandsnieuwe biedt voordelige abonnementen aan voor bedrijven. Bekijk de voordelen van een zakelijk abonnement.

Zakelijke kosten aftrekbaar

  • Als ondernemer kun je de kosten van je zakelijke abonnement aftrekken van je winst. Ook het btw bedrag kan je aftrekken.

Alles op één factuur

  • Een ander voordeel van zakelijk abonnement bij Hollandsnieuwe is dat je tot vijf abonnementen op één factuur kunt krijgen.

Geen BKR-registratie

  • Voor zakelijke abonnementen geldt vanaf 1 mei 2017 geen BKR-registratie meer.

Vodafone netwerk

  • Bellen en internetten op het betrouwbare 4G netwerk van Vodafone. De beste dekking voor een voordelige prijs.
GratisTabletOnline
Laatste berichten van GratisTabletOnline (alles zien)