Hollandsnieuwe zakelijk

Hollandsnieuwe zakelijk

Ben je op zoek naar een voordelige abonnement voor zakelijk gebruik? Dan ben je bij Hollandsnieuwe aan het juiste adres. De provider met goedkope sim only biedt abonnementen aan op het Vodafone netwerk. Dat is voordelig internetten en bellen met de beste dekking. Net als een gewone abonnement, kan je een zakelijk abonnement ook samenstellen. Bovendien is het abonnement geldig in heel Europa, wel zo fijn. Vergelijk alle zakelijke Sim Only abonnementen van Hollandsnieuwe.

Zakelijk abonnement van Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe zakelijkHollandsnieuwe biedt drie opties voor de looptijd van een abonnement, namelijk één maand, 1 of 2 jaar. Behalve sim only biedt de provider ook abonnementen aan met telefoon. De bundels zijn het zelfde als voor consumenten. De kleinste internetbundel begint bij 1000 MB en loopt door tot 10.000 MB. Voor paar euro meer kies je voor onbeperkt bellen en sms’en. Wist je dat bij Hollandsnieuwe 1 MB gelijk is aan 1 belminuut of 1 sms.

BTW-factuur ontvangen?

Vink tijdens het bestelling in je winkelmandje de optie aan voor ‘zakelijk bestelling’. Vul vervolgens je bedrijfsnaam en KVK-nummer in.