Videoland storing

Videoland storing

Een storing bij Videoland kan frustrerend zijn, vooral als je midden in een spannende film of serie zit. Onthoud dat storingen soms buiten jouw controle liggen, en het kan enige tijd duren voordat ze worden opgelost. Het volgen van de onderstaande stappen kan echter helpen om mogelijke problemen op te lossen.

Wat kan je doen bij een storing?

Veel voorkomende storingen hebben te maken met de verbinding of apparaat bijvoorbeeld de smart-tv. Voordat je contact opneemt met de klantenservice, kun je een aantal punten zelf doen. Denk aan het opnieuw starten van de modem of installeren van de Videoland app. Maar een storing kan ook elders zijn, bijvoorbeeld bij de provider zoals Ziggo, T-Mobile of KPN. Op de storingskaart zie je de actuele storingen en werkzaamheden. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met de klantenservice.

1. Controleer je internetverbinding

Zonder internet werkt Videoland niet. Als Videoland niet correct werkt, kun je een aantal punten zelf proberen. Controleer allereerst of je internetverbinding hebt. Open de browser en bezoek Videoland.nl. Ook verstandig om even de internet kabel te checken.

2. Herstarten

Soms kunnen problemen worden opgelost door eenvoudigweg het apparaat waarop je Videoland kijkt opnieuw op te starten. Sluit de Videoland-app af, herstart het apparaat en probeer opnieuw in te loggen.

3. Update de Videoland app

Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de Videoland-app hebt geïnstalleerd. Updates bevatten vaak bugfixes en verbeteringen die de  stabiliteit van de app kunnen vergroten.

4. Neem contact op met de Netflix klantenservice

Als alle bovenstaande stappen niet helpen en de storing aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice van Videoland. Ze kunnen je specifieke informatie geven over eventuele bekende problemen en mogelijkheden bieden om het probleem op te lossen.

FAQ

1. Wat is Videoland?

Netflix is een dienst waar je films, series en documentaires kun streamen. Via de computer, tablet, smartphone of smart-tv. Voor videoland betaal je maandelijks een bedrag.

2. Hoeveel kost een Videoland abonnement?

Je hebt bij Videoland keuze uit 3 verschillende abonnementen: Basis (€ 4,99), Plus (€ 7,99) en Premium (€ 9,99).

3. Op welke apparaten kan ik Videoland kijken?

Ja, dat kan. Op je iOS en Android telefoon. Ook op gameconsoles, tablets en smart-tv’s.

GratisTabletOnline