Ziggo verhuizen

Ziggo verhuizen

Jaarlijks zijn er heel wat mensen die willen verhuizen. Het kan zijn dat je je eerste woning hebt gekocht. Misschien heb je wel een woning gehuurd. Je wilt uiteraard je pakket van Ziggo meenemen. Dan zal je Ziggo moeten meeverhuizen. Wil je veranderen van provider, dan is verhuizen het juiste moment om te kiezen voor overstappen of opzeggen.

Ziggo verhuizing doorgeven

Als je gaat verhuizen, zijn er wel een paar dingen waar je op moet letten. Zo is het verstandig om op tijd door te geven wanneer je gaat verhuizen. Verder is het belangrijk dat je eerst checkt of Ziggo beschikbaar is op je nieuwe adres. In de meeste gevallen zal dit wel zo zijn, maar er zijn uitzonderingen.

Ziggo verhuisservice

Doorgeven van je verhuizing is zo gedaan. Ziggo heeft een verhuisservice. Dit is een service die er voor zorgt dat je op het nieuwe adres internet, tv en telefonie hebt. Geef uiterlijk drie dagen voor het verhuisdatum de verhuizing door. Met de Ziggo verhuisservice word je contract overgezet naar je nieuwe adres.

Telefoonnummer

Eén van de vele vragen rondom een adreswijziging is de telefoonnummer. Als je gaat verhuizen wil je natuurlijk je vaste telefoonnummer kunnen meenemen. Verhuis je naar een nieuwe plaatst met hetzelfde kengetal, dan neem je de huidige telefoonnummer mee. Er is alleen één uitzondering waarbij je een nieuw vast nummer krijgt. Als je verhuist naar een regio met een ander kengetal.

Verhuizen naar nieuwbouw

Steeds meer worden er nieuwe huizen gebouwd. Daarom is het zeker mogelijk dat je in een nieuwbouw woning gaat wonen. Als dit het geval is, dan heeft Ziggo hier ook de juiste service voor. Het beste is om in dit geval het ook ver van te voren aan te geven. Ziggo zal je kunnen helpen om de beste optie van de internetaansluiting te gaan bepalen. Zo voorkom je dat je geen internet hebt. Je kan via de postcode check kijken of Ziggo op jouw nieuwe adres beschikbaar zal zijn. Zodra dit het geval is, kun je Ziggo direct om hulp vragen. Je kan ook zelf op onderzoek uit gaan.

 Voordeel bij verhuizen

Ziggo verhuizenZiggo is natuurlijk blij als ze met je meeverhuizen. Om je te bedanken als trouwe Ziggo klant krijg je gratis SmartWifi pods of 12 maanden lang een extra tv-pakket.

Kies je een nieuwe provider bij je verhuizing, omdat je een betere aanbieding hebt gevonden? Dan kun je Ziggo opzeggen. Controleer altijd even de voorwaarden van je contract.

Verhuizen kan ook het goede moment zijn om te kiezen voor een nieuwe provider. Misschien ben je niet tevreden of wil je snel internet via glasvezel. Ga voor jezelf na wat je nodig hebt en vergelijk de huidige provider met andere aanbieders. Met het overstappen van je contract kun je natuurlijk ook geld besparen.

FAQ

1. Hoe kan je verhuizing doorgeven aan Ziggo?

Verhuizing kun je telefonisch en via de chat doorgeven. Ook kan je het aanpassen via je account.

2. Kan je telefoonnummer behouden bij verhuizing?

Als het netnummer niet veranderd, kun je het telefoonnummer behouden.