Ziggo verhuizen

Ziggo verhuizen

Als je gaat verhuizen en je blijft bij Ziggo dan is een adreswijziging zo gedaan. Bij Ziggo is het eenvoudig om je verhuizing door te geven. Ziggo raad aan om twee weken van te voren je verhuizing door te geven. Dan kun je in je nieuwe woning direct internetten, tv-kijken en bellen.

Ziggo verhuizing doorgeven

Ziggo verhuizenGa je verhuizen? Geef je verhuizing op tijd door aan Ziggo. Zo ben je goed voorbereid in je nieuwe huis. Om je verhuizing soepel te laten verlopen hebben wij hieronder een korte checklist gemaakt.

1. Beschikbaarheid op je nieuwe adres

  • Neem je huidige abonnement van Ziggo mee naar je nieuwe adres? Doe een postcodecheck en controleer de beschikbaarheid van Ziggo op het adres.

2. Verhuisdatum doorgeven

  • Laat ruim drie werkdagen voor de verhuisdatum je nieuwe adres aan Ziggo weten.

3. Apparatuur meenemen

  • Bij je verhuizing neem je simpelweg je Ziggo modem en mediabox mee naar je nieuwe huis.

Ziggo verhuisservice

Met de handige verhuisservice van Ziggo kun nog makkelijker je verhuizing doorgeven. Zo blijf je altijd verbonden en geniet je van internet, televisie en bellen op je nieuwe adres. Geef je adres wijziging online door en loopt niet het risico zonder internet te zitten. Als Ziggo op je nieuwe adres niet beschikbaar is, dan kan je het abonnement opzeggen.

Telefoonnummer meenemen

Als je naar een nieuw adres verhuist binnen dezelfde regio met hetzelfde kengetal, kun je je vaste telefoonnummer gewoon behouden. Gedurende de verhuizing ontvang je tijdelijk een ander nummer, zodat je in de tussenperiode bereikbaar blijft terwijl je telefoonnummer meeverhuisd. Alleen als je naar een regio verhuist met een ander kengetal, zal je een nieuw vast nummer ontvangen.

Verhuizen naar nieuwbouw

Verhuis jij naar een nieuwbouw woning? Op steeds meer plekken worden nieuwe huizen gebouwd. Doe de postcodecheck om te zien welke verbindingen er op jouw adres beschikbaar zijn. Op het nieuwe adres zullen verschillende verbindingen beschikbaar zijn. Wil je overstappen van een andere provider naar Ziggo? Gebruik de overstapservice, dan zorgt je nieuwe provider dat je contract wordt opgezegd.

Verhuiscadeau

En neem je Ziggo mee naar je nieuwe adres, dan heb je keuze uit een verhuiscadeau. Verhuis met korting op je abonnement of krijg een Wifi-versterker. De verhuiscadeau bestaat uit 6 maanden € 20,- korting, 12 maanden lang een extra tv-pakket of gratis SmartWifi pods. Tot acht weken na het doorgeven van de verhuizing is de aanbieding geldig.

Veelgestelde vragen over Ziggo verhuizen

1. Hoe kan je verhuizing doorgeven aan Ziggo?

Verhuizing kun je telefonisch en via de chat doorgeven. Ook kan je het nieuwe adres aanpassen via Mijn Ziggo.

2. Kan je telefoonnummer behouden bij verhuizing?

Als het netnummer niet veranderd, kun je het telefoonnummer behouden.

Meer over Ziggo verhuizen vind je op: https://www.ziggo.nl/verhuizing.

GratisTabletOnline