Lebara review

Lebara review

Lebara is provider van prepaid en sim only. Het bedrijf biedt abonnementen aan tegen scherpe tarieven op het netwerk van KPN. Ben je ook benieuwd of Lebara bij jou past? De vraag die vaak gesteld wordt, is Lebara een betrouwbare provider? Deze vraag komt altijd weer terug als je van provider wilt wisselen. Alles over de reviews van Lebara en ervaringen vind je op deze pagina.

Trustpilot

Lebara reviewTrustpilot is de website waar klanten van bedrijven een review kunnen plaatsen. Meer dan 19.000 klanten hebben een review achtergelaten. Uit alle vijf sterren scoort Lebara een 4,2. Ruim 13.000 personen zijn positief en geven de provider vijf sterren. De meeste reviews gaan over de service en abonnementen. Op het Trustpilot profiel zien we dat Lebara binnen 24 uur reageert op reviews.

Consumentenbond

De leden van de Consumentenbond worden uitgenodigd om de ervaringen met Lebara te delen. Hierbij wordt gekeken naar de kwaliteit van het netwerk, bellen, klantenservice en algemeen oordeel over de provider. In het onderzoek voor de beste mobiele provider in het vierde kwartaal van 2022 staat Lebara op de vijfde plek met een score van 8,6. Voor mobiel bellen scoort de provider zelfs een 9,0. Klanten geven Lebara een 9,3 als providerwaardering. Met deze test streeft Lebara Youfone, Tele2 en KPN voorbij. Op de website van de Consumentenbond zijn de testuitslagen nogmaals terug te lezen.
GratisTabletOnline