MijnKPN

MijnKPN

Regel alles met MijnKPN rondom je abonnementen. De persoonlijke omgeving voor KPN klanten. Eenvoudig inzicht in je verbruik, facturen, abonnementen en instellingen. Zowel beschikbaar via de website als de app. Ontdek de voordelen van Mijn KPN.

Inloggen bij MijnKPN

Voor toegang en inzicht tot je gegevens moet je inloggen met een KPN ID. Nog geen account? Dan kun je makkelijk registeren via de website. Bij het eerste keer openen van de app wordt gevraagd om een inlogcode in te stellen. Voor extra beveiliging is verificatie in twee stappen mogelijk. Login via https://inloggen.kpn.com.

MijnKPN Zakelijk

MijnKPNMijnKPN Zakelijk is de online omgeving voor zakelijke abonnementen. Via deze omgeving heb je toegang tot al je bedrijfsgegevens, zakelijke facturen, verbruik en bestellingen.  Na het inloggen kun je vanaf de overzichtspagina doorklikken naar verschillende onderdelen. MijnKPN Zakelijk bestaat uit: Mijn gegevens, Mijn producten, Facturen en Verbruik.

Mijn gegevens

Overzicht met al je persoonlijke- en bedrijfsgegevens. Zoals naam, adres en e-mail.

Mijn producten

Op deze pagina vind je alle mobiele abonnementen. Per abonnementen zie je welke bundels erbij horen. Ook opties als simkaart blokkeren of activeren zijn hier terug te vinden, net als de Pukcode. Heb je ook een internet van KPN en televisie, dan vind je deze ook terug onder Mijn producten.

Facturen

De pagina met facturen van al je abonnementen. Makkelijk om alles nog eens te controleren of te downloaden voor de administratie.

Inzicht in verbruik

Voor meer inzicht in het verbruik van mobiele abonnementen is er een aparte pagina.

MijnKPN app

Met de app van MijnKPN heb je nog sneller toegang tot jouw persoonlijk en zakelijke omgeving. Overal en altijd inzicht in het actueel verbuik, facturen en instellingen. Download de MijnKPN app in de App Store of Google Play.

FAQ

1. Wat is MijnKPN?

Mijn KPN is de persoonlijke omgeving voor particuliere en zakelijke klanten. Inzicht in al je KPN producten, abonnementen en facturen.

2. Hoe maak je een account aan?

Om gebruik te maken van Mijn KPN maak je eerst een account aan via https://mijn.kpn.com.

GratisTabletOnline