NLZIET inloggen

NLZIET inloggen

Als je hebt aangemeld bij NLZIET kun je direct beginnen met het streamen van films en series. Je kunt zowel de NLZIET app als de website gebruiken. Gebruik de inloggegevens die je bij het aanmelden hebt opgegeven.

Hoe moet je inloggen bij NLZIET?

  1. Ga naar https://id.nlziet.nl/account/login in je internetbrowser.
  2. Vul je e-mailadres en wachtwoord in.

Inloggen lukt niet

Wil je na een drukke werkdag relaxen met je favoriete films of serie, maar lukt het inloggen niet? Check de volgende tips hieronder om het probleem op te lossen wanneer inloggen bij NLZIET niet lukt.

Check je internet- of WiFi verbinding

Vaak is de eerste stap als het inloggen niet werkt om de internetverbinding te controleren. Controleer dit door een willekeurige website te bezoeken op je telefoon. Indien nodig controleer de kabels van je modem en televisie. Een simpele reset van je modem kan wellicht ook helpen.

Inloggen met de app lukt niet

Wellicht moet je een nieuwe update downloaden voor de NLZIET app. Check of er een nieuwe update beschikbaar is bij de App Store of Google Play.

Nieuwe wachtwoord aanvragen

Weet je zeker dat de inloggegevens juist zijn, maar wil het niet lukken? Vraag een nieuwe wachtwoord aan. Je ontvangt een e-mail met een link voor een nieuwe wachtwoord. Ook kun je proberen om de cookies en tijdelijke bestanden (cache) te legen. Voor een nieuwe wachtwoord ga je naar: https://www.nlziet.nl/account/forgotPassword.

Is er een storing?

Het probleem met inloggen hoeft natuurlijk niet aan jou te liggen. Soms kan er een storing zijn bij NLZIET waardoor het even niet lukt. In zo’n geval kan je niks anders doen dan wachten tot dat het weer werkt.

GratisTabletOnline