Caiway

Caiway

Caiway is een lokale aanbieder van glasvezel internet en onderdeel van Delta Fiber. De provider biedt abonnementen aan met internet, televisie en bellen. Alle pakketten bij Caiway hebben standaard glasvezel internet. Doe de postcodecheck en je weet direct of Caiway beschikbaar is op jouw adres.

Glasvezel internet

Caiway levert stabiel en snel internet tot wel 1 Gbit/s. Is glasvezel internet beschikbaar op jouw postcode, dan is het slim om te kiezen voor glasvezel. Streamen en televisie kijken wordt nog beter zonder haperingen. Tegelijk met iedereen internetten zonder verlies van snelheid.

Alles in 1

CaiwayMet alles in 1 van Caiway heb je internet, televisie en bellen in één pakket. Caiway biedt vier verschillende alles in 1 pakketten aan: Budget, Voordelig, Slim en Giga Snel. De snelheid voor glasvezel varieert van 75 Mbit/s tot 1 Gbit/s. Inclusief interactieve tv. Dit houdt in dat je kunt opnemen en extra zenderpakketten zoals ESPN plus Ziggo Sport. Vaste telefonie is een optie, wil je dit alsnog dan kun je het toevoegen.

Internet en TV

Het internet en televisie abonnement is het pakket zonder vast bellen. Standaard glasvezel internet met interactieve tv. Thuis ontvang je een modem en tv-ontvanger.

Alleen internet

Met Caiway Internet Only voor thuis is een slimme keuze als je wilt besparen. Hiermee heb je alleen internet, zonder televisie en bellen. Kies uit drie pakketten: 100 Mbit/s, 400 Mbit/s of 1 Gbit/s. De prijs voor alleen internet begint vanaf € 35,- p/m.

Televisie

Televisie kijken wanneer jij wilt. Met het uitgebreid televisie pakket van Caiway. In alle pakketten beschik je over ruim 70 zenders inclusief interactieve tv. Hiermee kan je terugkijken, pauzeren en opnemen. Dankzij de app heb je toegang tot alle programma’s op de smartphone, tablet, smart-tv of computer.

Mobiel

Ook is Caiway aanbieder van sim only abonnementen voor mobiel. Met Caiway Mobiel gebruik je het netwerk van T-Mobile. Heb je thuis al internet van Caiway dan ontvang je vijf euro combikorting.

Sim only

Bij Caiway heb je keuze uit vier verschillende sim only abonnementen 1 GB tot 30 GB internet.

Telefoon met een mobiel abonnement

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon? Bij Caiway vind je altijd de beste prijs – telefoon die bij je past.

Combikorting

De Caiway Combikorting houd in dat je elke maand € 5,- korting krijgt op je abonnement als je internet combineert met mobiel.

Kies voor Caiway

Overstappen naar Caiway en wil je weten wat je kan besparen? Vergelijk Caiway met je huidige provider. Kies tijdens het bestellen voor de overstapservice zodat je niet zonder internet komt te zitten. Regelmatig hebben providers aanbiedingen voor de beste deal. Ook benieuwd wat consumenten vinden van Caiway? Lees de ervaringen op één van de reviewsites. Glasvezel van Caiway is een slimme keuze, want hiermee ben je klaar voor de toekomst.

GratisTabletOnline